Antena Căutare

Incidente pe Arena Nationala la derby-ul Dinamo- Rapid! Ultrasii s-au ciocnit la gardurile despartitoare. Opt suporteri au fost retinuti in afara stadionului

A fost scandal inaintea meciului Dinamo - Rapid. Ambele galerii au aruncat cu diverse obiecte. Suporterii rapidisti nu au putut rezista si au sarit in alte sectoare pentru a putea sa-si masoare fortele cu fanii dinamovisti. Ultrasii s-au ciocnit la gardurile despartitoare si s-au atacat cu ce au avut la indemina.

Incidentele dintre cele doua tabere au inceput inca de pe drumul spre Arena Nationala. Opt suporteri au fost dusi la sectiile 9 si 12 de Politie, pentru audieri, dupa ce s-au batut la intersectia strazilor Mihai Bravu si Iancului.

Jandarmii bucuresteni au bifat prima interventie in forta, pe Arena Nationala. Cu cateva minute inainte de startul meciului dintre Dinamo si Rapid, grupuri de suporteri au inceput sa se injure in tribune.

Fanii dinamovisti s-au dezlantuit in momentul in care rapidistii au inceput sa arunce cu petarde si fumigene in ei. Cincisprezece au explodat in mijlocul fanilor "albi-rosii" de la Peluza Nord, care s-au repezit imediat spre rivalii lor. Suporterii s-au catarat pe gardul de fier care despartea cele doua tabere si au inceput sa se injure si sa se scuipe.

Fanii rapidistii au continuat sa arunce petarde si dupa debutul meciului. Conflictul a fost aplanat abia in momentul in care si-au facut aparitia jandarmii. Suporterii s-au dispersat si au fugit pana ca fortele de ordine sa ii prinda.

Conflictul spontan nu s-a soldat nici cu raniti, nici cu pagube materiale.

sursa foto: gsp.ro

Dinamo - Rapid 2-1. "Dubla" lui Alexe prelungeste agonia giulestenilor... Record de cartonase rosii la un meci de fotbal de juniori din Paraguay! Arbitrul a eliminat toti jucatorii celor doua ec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x