Antena Căutare

Red Bull Romaniacs/ Dani Otil, nevoit sa-si ajute colegul sa termine cursa

Vremea a tinut cu concurentii si in cea de-a treia zi de concurs la Red Bull Romaniacs. In cea de-a treia etapa de offroad pilotii au avut de strabatut un traseu intre Petrosani si Sibiu.

Colegul de echipa al lui Dani Otil, Krisztian Nagy, a avut probleme cu ambreajul pe traseu in urma unei cazaturi, iar matinalul a fost nevoit sa mearga pana la service pentru a aduce piesa necesara reparatiilor. Daca in ziua a doua cei doi piloti de la echipa Tip Til Team, in clasa Hobby Team, au ajuns la sosire pe locul 3, astazi se pare ca vor termina mult in spate. Dupa reparatiile facute la fata locului, cei doi au ajuns la linia de sosire.

Nici Chris Birch, liderul primelor doua zile de concurs, la clasa Pro, nu a avut o zi usoara, intrucat si el a avut parte de o defectiune tehnica ce l-a tinut in loc aproximativ 30 de minute. Cu toate astea nu a abandonat cursa.

Organizatorii nu au publicat inca rezultatele oficiale ale celei de-a treia zi de concurs, insa, din cauza conditiilor meteo prognozate pentru ziua de maine, acestia au anuntat ca traseul a fost modificat dupa cum urmeaza: clasa Pro si clasa Trial va urma traseul stabilit in prealabil pentru clasa Expert, iar clasa Expert va urma traseul de Hobby.

Maine, 30 iunie, linia de sosire a celei din urma zile de concurs se va afla in Piata Mica din Sibiu, concurentii fiind asteptati in acest punct incepand cu ora 11:00 AM. Organizatorii au promis un spectacol de neuitat, prin urmare, daca sunteti in zona, nu ratati evenimentul, iar daca nu sunteti in zona si nu puteti ajunge va reamintim ca puteti urmari activitatea concurentilor prin sistemul de LiveTracking la adresa: http://www.redbullromaniacs.com/start/livetracking/

Foto: Predrag Vuckovic, Mihai Stetcu

Uitati de criza, radeti cu Ionut Lutu!... Cupa Mondiala/ Spania - Portugalia, cel mai asteptat meci din "optimi", de la ora 21:30...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x