Antena Căutare

Uitati de criza, radeti cu Ionut Lutu!

Ionut Lutu a fost printre cei mai talentati fotbalisti romani din ultimii 20 de ani, dar acum vinde lustre ca sa traiasca. Lutu inca n-a terminat cursurile Scolii de antrenori, la care s-a inscris in 1995, dar viseaza sa conduca "nationala" Coreii de Sud.

- Ionut, cu ce te mai ocupi?


- Cum de ai ramas atit de apropiat de Olaroiu?
- Eu sint prieten cu toti, ma. Am fost la Mutu, in Italia , m-a chemat el acum vreo luna. Adi e suparat saracu', cu suspendarea asta, da' e smecher rau, oricum! Iti dai seama ca el are oferte chiar si acum, cind n-are voie sa joace? Il suna din Rusia, din Turcia, de la arabi, de peste tot!

- Zi-ne cu Olaroiu. Ati ramas prieteni din Coreea?
- Da, da' i-am mai facut si belele. Cind am ajuns acolo prima oara, el mi-a zis: "Lutule, vezi ca aici nu e ca-n Romania! Daca l-ai driblat pe unul, dai drumu' repede la minge, ca astia alearga mult si se intorc, nu poti sa-i fentezi tu de o mie de ori!". "Da, Oli, stai linistit!". La primul meci, l-am driblat pe primul, pe al doilea, da' asta a bagat alunecare si, nu stiu cum, a ajuns cu capul linga minge. Am vrut sa sutez, dar l-am nimerit direct in cap, ce mai, rau de tot, de au sarit toti coreenii pe mine. Oli s-a bagat sa ma salveze, i-a tavalit pe toti si am fost amindoi eliminati. La meciul urmator, echipa juca pe 4.000 de dolari la victorie, conducea cu 5-0 si noi doi stateam in tribuna. Olaroiu fierbea: "Lutule, daca mai pierd bani pe-aici din cauza ta, te omor!".

Citeste tot interviul pe gsp.ro!

VIDEO Paraguay - Japonia 0-0 (5-3 d.p.)/ Sud-americanii, pentru prima oara in istorie in "sferturi"... Red Bull Romaniacs/ Dani Otil, nevoit sa-si ajute colegul sa termine cursa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x