Antena Căutare

Revenire importantă în Liga 1! ”Omul-record”- Eugen Neagoe vine să salveze o echipă aflată în mare dificultate

Dat afară de la CSM Poli Iași la finele sezonului trecut, în ciuda faptului că realizase un parcurs fantastic cu echipa: 15 meciuri fără eșec în Play-Out, Eugen Neagoe revine în Liga 1 pe banca unei echipe aflate în suferință.

Ajunsă pe locul 12 cu Valentin Suciu la timonă, Sepsi Sfântu Gheorghe l-a numit în funcție pe Eugen Neagoe, alături de care speră să se salveze de la retrogradare.

Eugen Neagoe a fost prezentat prezentat oficial ca antrenor al echipei covăsnene în cadrul unei conferințe de presă. Fostul colaborator al lui Victor Pițurcă, acesta a semnat un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu posibilitatea de prelungire în funcție de rezultatele pe care le va avea cu echipa.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul trecut de Liga 1, Neagoe a realizat un record local pentru cei de la Poli Iași, fiind neînvins din martie până în iunie, adică 15 etape. De altfel, echipa din Copou a câștigat Play-off-ul cu 43 de puncte, 4 peste locul 2 ocupa de Gaz Metan Mediaș.

Super-transfer la FCSB! Gigi Becali a anunțat cumpărarea celui mai dorit fotbalist din Liga 1!... Ghinion pentru Rafael Nadal! Numărul 1 ATP s-a retras de la Turneul Campionilor după un eșec pe 13 noiembrie la a 13-a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x