Antena Căutare

Revenire importantă la FCSB pentru meciul cu Rudar din Europa League! Anunțul făcut de Nicolae Dică

FCSB s-a vrut a fi o trupă ultra ofensivă în meciul cu Astra din debutul sezonului de Liga 1, însă din sistemul 4-3-3 pus la cale de Gigi Becali a lipsit tocmai omul de gol: atacantul! Florin Tănase, Florinel Coman și Dennis Man nu știu încă să joacă pe postul de vârf, iar toată lumea a vorbit de Harlem Gnohere.

”Bizonul” are kilograme în plus, fapt pentru care Dică și Meme Stoica l-au scos din lot pentru meciul cu Astra. Acum, criza ofensivă de la FCSB schimbă total lucrurile, iar Gnohere va apărea în lotul vicecampioanei pentru meciul cu Rudar.

”Harlem Gnohere este bine acum. Încă nu e 100% din punct de vedere fizic pentru că are doar 18-20 de zile de pregătire cu întreaga echipă. Dar va fi în lot. Sigur vor fi schimbări în echipa de start.” a anunțat Dică la conferința de presă premergătoare meciului de mâine.

Cum poate arăta FCSB în meciul cu Rudar

Cel mai probabil, în linia defensivă nu vor fi operate modificări, deși Bălașa a fost luat la ”11 metri”. În ofensivă ar putea reveni Gnohere, iar Moruţan va fi folosit în spatele vârfului şi va fi noul "număr 10" de la FCSB. Man şi Tănase vor fi extreme, în timp ce Coman va dispărea din primul 11. La fel se va întâmpla şi cu Nedelcu, locul său fiind luat de Moruţan.

FCSB va reveni la 4-2-3-1 cu Rudar și poate arăta astfel: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Junior Morais - Pintilii, Ov. Popescu - Man, Moruţan, Tănase - Gnohere

Cum a jucat FCSB cu Astra: Bălgrădean - Benzar, Bălaşa, Planic, Junior Morais - Ov. Popescu, Nedelcu, Teixeira - Man, Tănase, Coman

FCSB debutează în noul sezon european joi, de la ora 18.30, în Slovenia, contra lui Rudar Velenje, în turul 2 preliminar din Europa League.

UNA PE ZI! Natasha, modelul danez care a aprins imaginația fanilor lui Beșiktaș! Blonda, aproape de a fi interzisă din c... Transfer record în Bundesliga! Robert Lewandowski, mutare de senzație pentru o sumă uriașă: ”Pentru un asemenea jucător ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x