Antena Căutare

Revista presei sportive, 20.03.2018: Gigi Becali dă lovitura și îi oferă un salariu uriaș celui mai bun jucător; Cristiano Ronaldo, datorie imensă către fiscul spaniol

Cu marile campionate și întreceri inter-cluburi aflate în pauză, revista presei sportive de azi cuprinde subiecte mai diversificate. Astfel, dacă în România citim despre dorința lui Becali de a-și ”betona” cel mai bun fotbalist din lot, în Spania aveam în prim-plan subiectul ”Cristiano Ronaldo vs. fiscul spaniol”. Starul Realului are probleme mari cu fiscalitatea iberică, iar datoria sa este una imensă.

Gazeta Sporturilor de marți ne spune că Gigi Becali este hotărât să-i mărească salariul celui mai bun fotbalist din echipa lui Dică, Constantin Budescu. Evoluțiile bune din ultima perioada au atras atenția mai multor cluburi din Rusia și Golf, iar clauza de 3 milioane pare una extrem de fragilă. FCSB intenționează să-i ofere mijlocașului un salariu de 340,000 de Euro pe an.

Din gsp mai aflăm că Dinamo devine o forță în Liga 1....dacă se vinde, iar Ovidiu Hațegan are o statistică horror: o eroare la 3 meciuri!

Revista presei sportive, 20.03.2018: Gigi Becali dă lovitura și îi oferă un salariu uriaș celui mai bun jucător; Cristiano Ronaldo, datorie imensă către fiscul spaniol

Intrăm acum în subiectul ”Cristiano Ronaldo”. Ei bine, starul lui Real domină presa iberică. Din MARCA aflăm că acesta va fi odihnit în meciurile de campionat pentru a se axa 100% pe dubla cu Juventus.

În timp ce se odihnește, Ronaldo ar putea să-și vadă de problemele mare pe care le are cu fiscul spaniol. Din AS și SPORT citim despre datoria lui CR7 pentru fiscul spaniol.

Cristiano Ronaldo este anchetat pentru fraudă fiscală și, spune presa iberică, ar fi dispus să plătească sume pe care o datorează autorităţilor spaniole. Ronaldo ar vrea ca astfel să se renunţe la orice acţiune penală în cazul său şi să evite o condamnare la închisoare.

Conform AS, fiscul spaniol a respins o ofertă făcută de Cristiano Ronaldo de a achita 3,8 milioane de euro din suma reclamată de autorităţile din Spania, în speranţa de stopare a oricărei acţiuni penale. Cristiano Ronaldo este acuzat de fraudă fiscală de 14,7 milioane de euro şi fiscul spaniol vrea ca fotbalistul să achite integral suma, plus penalităţi, în total suma reclamată fiind de 25,6 milioane de euro.

Dacă în Spania sunt probleme, la Milano e dragoste. Gazzetta dello Sport scrie despre relația Wanda Nara - Mauro Icardi.

În Anglia, presa a început deja să vorbească de transferuri. Star Sport ne anunță că Mo Salah nu o va lua pe drumul lui Coutinho, adică nu va fi vândut. Tot de aici, aflăm că Mourinho îl dorește pe Ramsey de la Arsenal.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Andrei Gheorghe a murit. Dialog de colecție între jurnalist și Ionuț Lupescu în urmă cu 20 de ani, în timpul Mondialului... UNA PE ZI! Roberta, atuul sexy al celor de la AS Roma în meciul de Champions League cu Barcelona!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x