Antena Căutare

Revista presei sportive, 22.03.2018: o legendă a ajuns în fruntea lui Dinamo; Buffon pune mănușile în cui; Griezmann a anunțat când semnează cu noul club

Revista presei sportive de joi, 22 martie, este despre legende, despre rezultate mari și despre transferuri la fel de mari. Ionel Dănciulescu, Gianluigi Buffon și Antoine Griezmann sunt astăzi în centrul atenției.

Gazeta Sporturilor de azi are pe prima pagină 3 subiecte mari și importante. În cel mai mare aflăm că Dănciulescu este noul șef de la Dinamo. După Negoiță, ”Danciu-gol” este următorul în ierarhie, fiind numit director general al ”câinilor”.

O veste bună vine de la U19, acolo unde ziua mare pe care o anticipam ieri s-a adeverit. Puștii lui Boingiu au învins Serbia și s-au apropiat de Europene.

Gazeta de azi ne mai ajunță și de faptul că viitorul lui Alibec la FCSB a fost scris, după ce Becali s-a declarat resemnat în privința atacantului.

Revista presei sportive, 22.03.2018: o legendă a ajuns în fruntea lui Dinamo; Buffon pune mănușile în cui; Griezmann a anunțat când semnează cu noul club

În presa din Spania avem ”Bătălia pentru Griezmann”. Din MARCA aflăm că Diego Costa îl ”obligă” pe francez să nu-l lase singur la Atletico.

Iar din SPORT lucrurile par a fi clare: Griezmann semnează cu Barcelona înainte de startul CM din Rusia.

AS ne anunță că FIFA a dat buzna peste naționala Spaniei pentru un control anti-doping. Este doar începutul unei campanii uriașe a forului mondial pentru a descoperii posibili trișori cu 83 de zile înainte de Mondiale.

MUNDO DEPORTIVO de joi vine cu o nouă posibilă lovitură dată de Barcelona: Rabbiot de la PSG.

Cea mai tristă veste a zilei e adusă azi de Gazetta dello Sport: Gigi Buffon se va retrage la finalul sezonului, într-un amical Italia-Olanda pe Juventus Stadium.

Cel mai tare titlu din presa engleză de sport vine din Mirror, acolo unde o fostă legendă a lui United, Brian Roy spune că: ”Jose Mourinho ucide fotbalul!”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gigi Becali i-a decis soarta lui Denis Alibec: ”Nu se mai poate face nimic!” Când va pleca atacantul de la FCSB... Biletul Zilei 22.03.2018. Cele mai sigure meciuri de joi ne aduc profitul - CÂȘTIGĂTOR!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x