Antena Căutare

Revista presei sportive, 21.03.2018: zi mare pentru naționala U19 a României; Legenda Raul, antrenor la Real Madrid B; ”Mini-mondial” în 7 zile

Cum echipele de club au intrat într-o bine-meritată vacanță de două săptămâni, harta fotbalului mondial este dominată de meciurile echipelor naționale, fie ele oficiale sau amicale. Din revista presei sportive de azi citim despre debutul naționalei U19 a României în Turul de Elită, dar și de meciurile amicale ale echipelor mari ale lumii.

Gazeta Sporturilor de azi vine cu un mesaj pentru naționala României U19: ”Ieșiți din zăpadă”, un fel de ”Ieșiți din anonimat”. Elevii lui Adrian Boingiu joacă în Turul de Elită împotriva Serbiei, cea mai puternică echipă a grupei din care mai fac parte Ucraina și Suedia.

Din Gazetă mai aflăm că Gigi Becali e cel mai bun antrenor de la FCSB. Ce ”surpriză”!! Schimbările pe care le dictează patronul în pauzele jocurilor l-au transformat în cel mai inspirat tehnician din campionat, multe dintre înlocuiri au fost decisive.

Becali și-a asumat și public faptul că-i impune lui Dică să execute ordinele, modificările pe care le dorește.

Revista presei sportive, 21.03.2018: zi mare pentru naționala U19 a României; Legenda Raul, antrenor la Real Madrid B; ”Mini-mondial” în 7 zile

Spaniolii de la MARCA ne dau o veste uriașă: legenda Raul revine în iarbă. Nu ca jucător, ci ca antrenor la Real Madrid B., secția copii. Raul și-a luat licența și vrea să-i calce pe urme lui Zidane.

Încă o veste bună pentru iubitorii fotbalului citim din AS. În următoarele 5 zile, în Europa, se joacă un ”Mini-Mondial” al amicalelor. Nu mai puțin de 10 meciuri amicale de 5 stele se joacă între echipele uriașe ale lumii: Rusia-Brazilia, Germania-Spania, Olanda-Anglia, Italia-Argentina, Franța-Columbia, Portugalia-Olanda, Rusia-Franța, Germania-Brazilia, Anglia-Italia și Spania-Argentina.

MUNDO DEPORTIVO de azi ne anunță că Barcelona a pus ochii pe tânăra speranță a celor de la Ajax, fundașul De Ligt.

Din SPORT citim despre ultimele evoluții în relația Iniesta - Barcelona. Șefii catalanilor și antrenorul speră să-l convingă să nu plece în China.

Gazzetta dello Sport de azi se mândrește cu noua generație de fotbaliști a Italiei, înfrunte cu Donnarumma și Cutrone. Tot de aici aflăm noutăți din lotul lui Juve înainte de dubla cu Real din Ligă.

L'Équipe îl prezintă azi pe Griezmann, atacantul lui Atletico Madrid care ar putea conduce Franța către un nou titlu Mondial.

Și presa engleză dedică azi prima pagină din Metro Sport și Mirror Sport meciurilor echipelor naționale, cu Anglia în prima-plan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lionel Messi vs. România! Amical de lux pentru naționala lui Cosmin Contra. Când l-am putea înfrunta pe cel mai bun dint... Biletul Zilei 21.03.2018. Căutăm profitul pe cele mai sigure meciuri de miercuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x