Antena Căutare

Revista presei sportive, 23.04.2018: legenda Andres Iniesta spune ”adio” Barcelonei; Juventus plânge, Napoli cântă; Lewandowski avertizează: ”Suntem echipa perfectă”

Revista presei sportive de luni, 23 aprilie, oferă cititorilor o serie de subiecte extrem de interesante. Dacă pe plan intern încă nu s-au încheiat ecourile de la alegerile FRF, din afară citim amănunte interesante despre Liga Campionilor, Rafa Nadal sau lupta la titlu incendiară din Serie A.

Deși Răzvan Burleanu a câștigat în mod categoric alegerile FRF, din Gazeta Sporturilor de azi citim amănunte de culise extrem de interesante, despre modul în care au decurs aceste evenimente. Gazeta Sporturilor începe, azi, publicarea discuțiilor de la întâlnirea secretă în care s-a pus la cale realegerea lui Răzvan Burleanu la FRF.

De la micile războaie interne trecem la presa din Spania. Din Marca citim despre ultimul record al lui Rafa Nadal. Liderul ATP a ajuns la 11 tituluri la un singur turneu, cel de la Monte Carlo, și a scris o nouă pagină de istorie.

Cei de la AS publică azi un interviu cu Robert Lewandowski. Ținta Realului din vară avertizează echipa din Madrid și spune că Bayern este, la ora actuală, o echipă perfectă.

Din Mundo Deportivo aflăm că Barcelona are nevoie de un singur punct pentru a deveni matematic campioana Spaniei. Atletico a remizat cu Betis, 0-0, iar catalanii sunt la un pas de a desface șampania.

Din SPORT aflăm cea mai tristă veste posibilă pentru ceea ce înseamnă respect, demnitate, bun simț și devotament în fotbal: Andres Iniesta va spune ADIO Barcelonei. E o chestiune de zile până când, singurul jucător catalan aplaudat pe orice stadion din Spania, se va despărți de campioana din La Liga.

Presa italiană de azi fierbe! Juventus a pierdut derby-ul cu Napoli și e aproape de a pierde și titlul în Serie A: ”Juve plânge, Napoli cântă” e titlul zilei din TuttoSport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cutremur în Liga 1 înainte de finalul sezonului! Dan Petrescu, out de la CFR Cluj ? Meciul de care depinde soarta ”Bursu... VIDEO: Imagini fabuloase de la Napoli după victoria cu Juventus! 20,000 de fani și-au așteptat echipa la aeroport. Mesaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x