Antena Căutare

Revista presei sportive, 20.04.2018. Cupa României, ”U” Craiova, prima finalistă; șoc în Franța: Neymar cere plecarea ?!; Barcelona se pregătește de primul trofeu

Revista presei sportive interne și internaționale de vineri pune pe tapet câteva subiecte extrem de interesante. Dacă din România aflăm faptul că U Craiova este ca și calificată în finala Cupei României, iar Răzvan Burleanu ar fi un Mircea Sandu 2.0, de peste hotare citim despre un posibil transfer bombă în Europa: Neymar e aproape de a cere plecarea de la PSG.

Din Gazeta Sporturilor citim subiectul principal legat de calificarea Universității Craiova în finala Cupei. Oltenii au învins pe FC Botoșani cu 5-1 în manșa tur și lucrurile sunt clar: vor juca finala cu Hermannstat sau Gaz Metan Mediaș.Reprimit în lot de antrenorul Devis Mangia, Alexandru Băluță a reușit un hat-trick la prima apariție după ieșirea pe care a avut-o la adresa antrenorului, după derby-ul cu FCSB.

Din gazetă mai citim un lucru extrem de interesant, acela că Răzvan Burleanu s-ar fi transformat într-un Mircea Sandu 2.0. La această concluzie au ajuns jurnaliștii de aici, după aparatul de vot care l-a ajutat pe acesta să-l umilească pe Lupescu la alegerile FRF.

Un alt subiect interesant dezbătut de gsp este legat de ”cine l-a tras în jos pe Lupescu la alegerile FRF”. Ovidiu Ioanițoaia nu crede că Dragnea și Firea au fost cauzele eșecului.

Revista presei sportive, 20.04.2018. Cupa României, ”U” Craiova, prima finalistă; șoc în Franța: Neymar cere plecarea ?!; Barcelona se pregătește de primul trofeu

Bomba zilei din presa europeană este detonată de MARCA. Ziariștii spanioli scriu că PSG este tot mai convinsă că Neymar va cere să fie lăsat să plece în vară, cel mai probabil către Real Madrid.

Subiectele din AS sunt mult mai light astăzi. Raphael Varane vorbește despre meciul cu Bayern din Ligă.

Catalanii de la MUNDO DEPORTIVO și SPORT au intrat deja în febra finalei Cupei Regelui, de mâine, ora 22:30. Pe Wanda Metropolitano din Madrid, Barcelona întâlnește Sevilla, pentru primul trofeu din 2018.

Francezii de la L Equipe se războiesc azi cu fanii violenți din Ligue 1 și Ligue 1, cei care au provocat multiple incidente în acest sezon.

Iar din Italia citim ultimele detalii despre ”derby-ul geniilor” Dybala - Insigne în Juventus - Napoli.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imagini emoționante cu Mihai Neșu. Românul nu a fost uitat de cei de la Utrecht și a fost primit excepțional la meciul a... Biletul Zilei 20.04.2018. Căutăm un nou bilet câștigător cu meciurile sigure de vineri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x