Antena Căutare

Revoltător! Unul dintre ucigașii handbalistului Marian Cozma, eliberat din închisoare. Reacția acestuia după eliberare. Tatăl lui Marian a făcut infarct

Situație revoltătoare în cazul criminalilor handbalistului român Marian Cozma. Sztojka Ivan, unul dintre condamnații în cazul uciderii sportivului român, a fost eliberat din închisoare cu 4 ani înainte de termen. Totul s-a întâmplat în secret, iar decizia maghiarilor a venit pe motiv de bună purtare

Situație revoltătoare în cazul criminalilor handbalistului român Marian Cozma. Sztojka Ivan, unul dintre condamnații în cazul uciderii sportivului român, a fost eliberat din închisoare cu 4 ani înainte de termen. Totul s-a întâmplat în secret, iar decizia maghiarilor a venit pe motiv de ”bună purtare”.

Sztojka Ivan avea de ispășit o pedeapsă finală de 8 ani din închisoare, astfel că presa din Ungaria nu înţelege cum s-a ajuns la o asemenea situaţie, în condiţiile în care acesta a fost găsit vinovat pentru moartea unui om. ”Ivan a părăsit în secret închisoarea de la Szombathely, mult mai devreme decât ar fi trebuit”, notează borsonline.hu, care menţionează că acesta a fost eliberat cu patru ani mai devreme pentru bună purtare.

Eliberarea lui Ivan a fost una învăluită în secret în Ungaria. Însuși condamnatul din acest caz ar fi avut o primă reacție în acest sens: ”Vă rog nu spuneţi nimic de mine, îmi e frică să nu am probleme", i-ar fi spus unul dintre ucigaşi lui Cozma unui prieten, conform sursei citate.

Vestea că ucigașul Sztojka Ivan a fost eliberat l-a șocat pe Petre Cozma, tatăl lui Marian: ”Mă simt rău. Am făcut încă un infarct, al patrulea. Duminică am fost de urgenţă la spital. Suferinţa e mare, nu e uşor să ştii că băiatul tău zace în mormânt. Nu doresc nimănui să fie în locul meu. Nu ştiu nimic, sunt surprins de ce aflu! L-au eliberat şi pe ăsta, iar fiul meu putrezeşte în mormânt. El cred că era, de fapt, cel care l-a omorât pe Marian. O să vorbesc cu avocatul meu să văd ce-i de făcut. Oricum am deschis proces şi la CEDO, merg până în pânzele albe cu ei”, a spus Cozma, pentru Libertatea.

Situația criminalilor lui Marian Cozma

Raffael Sandor şi Nemeth Gyozo au fost condamnaţi la închisoare pe viaţă în primă instanţă, iar Sztojka Ivan a primit 20 de ani de închisoare. După decizia instanței din anul 2011, pedepsele celor condamnați pe viață au fost reduse la 18 ani de închisoare. Tot o reducerea a pedepsei a fost și pentru Ivan Sztojka, care din 20 de ani închisoare trebuia să mai efectueaze doar opt.

Marian Cozma a fost ucis în localul Patriota, din Veszprem, pe 8 februarie 2009, după o altercație cu o bandă de rromi.

Biletul Zilei 26.07.2018! Pentru a 3-a zi la rând, biletul spectacol e CÂȘTIGĂTOR!... OFICIAL! Edward Iordănescu a fost demis din Gruia! Antonio Conceicao este noul antrenor de la CFR Cluj!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x