Antena Căutare

River Plate, simbolul fotbalului argentinian, la un pas de retrogradare!

Cea mai de succes de echipa de fotbal din Argentina, River Plate, castigatoare a 33 de titluri de campioana si 2 Cupe Libertadores, traverseaza cel mai dificil moment al existentei sale de 110 ani.



River Plate a cazut victima unui final dezastruos de sezon, nicio victorie in ultimele sapte partide, dar si evolutiilor slabe din ultimii ani, sistemul prin care se retrogradeaza fiind calculat in functie de rezultatele din ultimii trei ani. Echipa din Buenos Aires a incheiat pe ultimul loc Turneul Apertura in 2008, iar apoi s-a clasat de doua ori pe locul 13, Apertura 2009 si Clausura 2010.

Pentru a ramane in prima liga, River Plate este nevoita sa castige dubla mansa pe care o va disputa impotriva celor de la Belgrano, echipa din provincia Cordoba.

Alaturi de River Plate, doar alte doua echipe din campionatul argentinian, Boca Juniors si Independiente, nu au retrogradat niciodata.

Sursa: Antena3.ro

Foto: sportsbet.seesaa.net

TAS a mentinut decizia FIFA: FC Vaslui poate transfera jucatori abia din iarna... Atletism: Romania a ratat calificarea in Divizia de elita pentru doar 7,5 puncte!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x