Antena Căutare

Robert Moreno: Ne-ar fi plăcut să jucăm tot meciul aşa cum am făcut-o în prima repriză. Intervenţia lui Kepa ne-a salvat de un meci egal

Selecţionerul Spaniei, Robert Moreno, a declarat joi seară, după meciul cu România, câştigat cu scorul de 2-1, că i-ar fi plăcut ca echipa sa să joace până la final aşa cum a făcut-o în prima repriză.

Selecţionerul Spaniei, Robert Moreno, a declarat joi seară, după meciul cu România, câştigat cu scorul de 2-1, că i-ar fi plăcut ca echipa sa să joace până la final aşa cum a făcut-o în prima repriză.

“O primă repriză de nivel înalt, cu multe ocazii. Portarul României a fost la nivel înalt. A doua repriză, începută cu gol… Noi trebuie să corectăm ceea ce s-a întâmplat ulterior, dacă nu atacăm începem să nu mai jucăm ordonat, sunt lucruri pe care trebuie să le corectăm. Sunt însă foarte mulţumit de cele trei puncte şi de imaginea generală a echipei. Echipa României după ce a marcat a riscat foarte mult. Intervenţia lui Kepa de la final ne-a ajutat foarte mult, ne-a salvat de un meci egal. Ne-ar fi plăcut să jucăm tot meciul aşa cum am făcut-o în prima repriză”, a spus Moreno.

El a explicat gestul lui Sergio Ramos de după marcarea golului din penalti, spunând, la fel ca jucătorul, că de fapt îi era adresat unui nepot al fotbalistului care poartă ochelari. “Poate gestul a fost greşit interpretat”, a menţionat Moreno.

Reprezentativa României a fost învinsă, joi seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), de selecţionata Spaniei, în etapa a cincea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Spaniolii au jucat în inferioritate numerică pe final. Spania este lider în clasament, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, iar “tricolorii” au coborât de pe trei pe patru, ei având şapte puncte.

Au marcat Florin Andone ’59 pentru România şi Sergio Ramos ’29 (penalti) şi Paco Alcacer ’47 pentru Spania.

Sursa : news.ro

Ciprian Tătăruşanu: Meciurile mai grele sunt când nu am nimic de apărat, când sunt multe ocazii, îmi intru rapid în mână... Ianis Hagi: Cu mai mult curaj puteam scoate un rezultat mai bun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x