Antena Căutare

Robert Moreno nu a participat la conferinţa de presă după meciul cu România

Selecţionerul Spaniei, Robert Moreno, nu a participat la conferinţa de presă după meciul cu România, scor 5-0, de la Madrid, ultimul din Grupa F a prelimianriilor Euro-2020, informează marca.com.

Presa spaniolă a scris că Moreno nu va merge la turneul final, chiar dacă a reuşit să câştige Grupa F şi să ducă Spania în urna capilor de serie la tragerea la sorţi a grupelor turneului final.

Federaţia spaniolă va oficializa, marţi, revenirea lui Luis Enrique la conducerea tehnică a naţionalei, într-o conferinţă la care Robert Moreno nu va participa.

La 19 iunie, preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales, a anunţat că Luis Enrique a demisionat din postul de selecţioner, din motive personale.

Enrique a fost înlocuit de secundul lui, Robert Moreno, în vârstă de 41 de ani.

Din 26 martie, când a fost nevoit să părăsească de urgenţă echipa naţională pentru a reveni la Barcelona, din cauza unor probleme familiale, Luis Enrique nu a mai păşit pe niciun stadion, însă şi-a urmărit jucătorii prin intermediul înregistrărilor video. La meciul cu Malta, din aceeaşi zi, echipa a fost condusă de pe bancă de Moreno şi aşa a fost şi la partidele cu Insulele Feroe şi cu Suedia.

La 29 august, Luis Enrique a anunţat decesul fetiţei sale, Xana, în vârstă de 9 ani.

Acum, el va reveni în postul de la prima reprezentativă, pe care o va antrena la turneul final de anul viitor.

Robert Moreno s-a despărţit, luni, în lacrimi de jucători după victoria în faţa României, scor 5-0, în preliminariile CE-2020 şi nu a mai participat la conferinţa de presă.

"Nu ştim nimic, nu comentez. Munca lui Robert este arătată pe teren şi noi suntem bucuroşi de asta", a declarat Saul Niguez.

"În final, noi nu putem face nimic. Ne antrenăm şi dăm totul. Suntem cu antrenorul, cu tot staff-ul. Vom muri pentru el", a spus Gerard Moreno.

"Nu ştiu nimic despre antrenor", a spus Fabian Ruiz, când a trecut prin zona mixtă.

La începutul lunii seetembrie, înaintea meciului de la Bucureşti, cu România, după decesul fiicei lui Enrique, Robert Moreno spunea că este gata în orice moment să-i cedeze locul fostului său şef.

"Îl consider pe Luis un prieten şi prietenia este înainte de orice. Dacă într-o zi va dori să revină, aş fi încântat să fac un pas într-o parte şi să lucrez cu el. A fost o săptămână dificilă. Vom încerca să aducem puţină bucurie în mijlocul unui trist moment. Este singur lucru pe care îl dorim", a declarat atunci Moreno.

Sursa : news.ro

Urnele tragerii la sorţi a grupelor Euro-2020... "Team Marquez" la Honda: Alex Marquez se alătură fratelui său, Marc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x