Antena Căutare

Roger Federer va evolua doar la Roland Garros în sezonul pe zgură

Roger Federer, locul 3 ATP, va disputa doar turneul de grand slam de la Roland Garros în sezonul pe zgură din acest an, a declarat agentul tenismenului elveţian, Tony Godsick pentru Reuters.

În 2017 şi 2018, Federer nu a jucat niciun meci pe zgură. Anul trecut, el a evoluat şi la Roma, şi la Madrid, turnee la care a ajuns în sferturi, precum şi la Roland Garros, unde a fost eliminat în semifinale. Acum, însă, jucătorul de 38 de ani a ales să joace numai la grand slam-ul parizian.

În ultimii ani, Federer a renunţat să participe la mai multe turnee, în scopul de a-şi prelungi cariera în tenis. Acesta este cel de-al XXII-lea sezon de tenismen profesionist.

Deţinătorul recordului de trofee de grand slam, 20, a fost eliminat în semifinale la Australian Open, luna trecută, şi probabil nu va juca decât la turneele de la Indian Wells şi Miami până la French Open. El are un singur titlu la Roland Garros, obţinut în 2009.

Sursa : news.ro

Patricia Ţig s-a calificat în semifinalele turneului de la Hua Hin... Duşan Uhrin după ce a fost criticat de Laurenţiu Corbu: Ar fi trebuit sancţionat. Aici, toată lumea mă vorbeşte pe la sp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x