Antena Căutare

Rolls-ul lui Gigi Becali, vandalizat dupa meciul Steaua-Dinamo

Incidente inainte si dupa derby-ul etapei Steaua-Dinamo. Sase suporteri au fost retinuti dupa ce au vandalizat masina lui Gigi Becali, un Rolls Royce de peste 200.000 de euro. Iar cosmarul patronului din Ghencea nu s-a terminat aici - politia l-a amendat pentru exces de viteza. La politie ar putea ajunge marti si jucatorii dinamovisti. Jandarmii sustin ca au probe care arata ca unii fotbalisti au aruncat suporterilor mingi si fulare innodate in care erau ascunse torte.

Masina in care se afla Gigi Becali a fost atacata la iesirea din stadion. Finantatorul Stelei a depus deja plangere la Politie si spune ca nu are de gand sa-i ierte pe cei care i-au vandalizat masina.

In urma incidentului, sase persoane au fost retinute. Gigi Becali sustine ca sunt membri ai grupului de suporteri stelisti care il contesta . Vor mai urma insa si alte retineri. Jandarmii ii cauta pe suporterii dinamovisti care au lovit un suporter stelist cu o piatra in cap. In vizor sunt insa si jucatorii.

In cazul in care se va dovedi, jucatorii dinamovisti risca sanctiuni pentru facilitarea accesului cu materiale pirotehnice in incinta stadionului. De asemenea, clubul poate primi o suspendare pentru aceste incidente.

Sursa: Antena3

Liga 1, Etapa a 29-a: Sportul bate Rapidul in Giulesti dupa 8 ani! Sumudica, la un pas de demitere!... Avem de ce sa ne temem / Blackburn Rovers – Manchester City 0-1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x