Antena Căutare

Romania va intalni Danemarca, in primul tur al Grupei I Euro Africana din Cupa Davis

Romania va intalni Danemarca in Cupa Davis. Danezii au produs surpriza si au scos din competitie Finlanda, cu scorul general de 3-1.

Horia Tecau e multumit de tragerea la sorti. "E mai bine pentru noi, cel mai bun jucator finlandez, Jarkko Nieminen, nu a jucat acum cu Danemarca, dar sigur ar fi venit la meciurile cu noi, din februarie. Danemarca a jucat, probabil, cu cea mai buna echipa. Este o surpriza pentru mine ca au invins, ma asteptam sa bata Finlanda, dar cred ca Danemarca in aceasta formula e mai facila pentru noi, decat Finlanda cu Jarkko Nieminen. De la danezi il stiu doar pe Nielsen, e bun la dublu, dar la simplu nu a impresionat pana acum", a spus Tecau.

Meciul Romania-Danemarca se va disputa in intervalul 1-3 februarie 2013. Castigatoarea va da piept cu Olanda, pentru stabilirea echipei care va evolua in barajul de promovare in Grupa Mondiala.

Lionel Messi, la cinci goluri de un record fabulos. Argentinianul il poate depasi pe marele Pele la numarul de reusite i... Sabau nu e multumit de modul in care a fost demis de la Rapid: ''Copos trebuia sa imi spuna personal!'' ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x