Antena Căutare

Romania a pierdut calificarea la Campionatul European U21

Nationala de tineret a incheiat la egalitate, scor 0-0, partida retur a barajului cu reprezentativa similara a Angliei.

Juniorii pregatiti de Emil Sandoi au terminat numai la egalitate partida retur din barajul cu Anglia, pentru calificarea la Campionatul European de anul viitor. A fost 0-0 la finalul celor 90 de minute, dupa ce, in tur, britanicii s-au impus cu 2-1.

Tricolorii au inceput bine partida, Sburlea si Torje fiind principalele guri de tun pentru atacul nationalei Romaniei. Prima ocazie a englezilor a venit abia in minutul 15, cand Sturridge a sutat la coltul lung, fara probleme insa pentru Silviu Lung.

Romanii au continuat sa puna presiune ratand cateva ocazii destul de bune. Alexe a irosit cea mai buna sansa de gol pentru elevii lui Sandoi la mijlocul primei reprize, trimitand peste poarta din numai 8 metri.

In partea a doua s-a vazut o singura echipa, cea a Romaniei, care a atacat in valuri in cautarea golului izbavitor, dar fara rezultat pe tabela.

Bicfalvi a ratat in minutul 88 o buna sansa de a inscrie, incercand sa reia din foarfeca o centrare a lui Sburlea. La ultima faza a jocului, Torje a trimis periculos in fata portii din corner, dar nimeni nu a reusit sa reia decisiv.

Egalul de la Botosani ii lasa pe elvii lui Sandoi sa priveasca turneul final din fata televizorului, in timp ce Anglia mai bifeaza o prezenta.

Citeste cele mai noi stiri despre nationala pe gsp.ro

Romania U21 a pierdut calificarea la Campionatul European din 2011... Romania U21 a pierdut calificarea la Campionatul European...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x