Antena Căutare

Romania a terminat pe locul 8 finala masculina pe echipe de la CM de gimnastica

Echipa masculina de gimnastica a Romaniei a incheiat finala de la Campionatele Mondiale de gimnastica de la Tokyo pe locul 8, cu un total de 245.175 puncte.


Cu un handicap de aproximativ 15 puncte inca din debutul finalei, sportivii nostri nu au mai avut sansa de a lupta pentru o clasare in partea de sus a ierarhiei, incheind finala pe echipe pe ultima pozitie.

Cea mai mare nota obtinuta de gimnastii tricolori i-a apartinut lui Flavius Kokczi, care a fost notat cu 15,233 pentru exercitiul sau de la sol.

Medalia de aur a fost cucerita de China (275,161 puncte), care si-a pastrat titlul mondial, podiumul fiind completat de Japonia (273,093 puncte) si de SUA (273,083 puncte). Pe celelalte locuri s-au clasat Rusia, Ucraina, Germania, Coreea de Sud si Romania.

La masculin, Romania va mai avea reprezentanti in finalele individuale, Flavius Koczi urmand sa concureze la individual compus si sol, Marian Dragulescu la sarituri si sol, iar Marius Berbecar la paralele.

foto: romgym.ro

Arpad Paskany: „Interesul nostru de a juca pe Cluj Arena e unul legal si just”... VIDEO! Un arbitru din Liga a 5-a, batut mar de fotbalisti in timpul unui meci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x