Antena Căutare

Romania-Belgia, miercuri, 21:00, Antena1 si liveVIDEO si liveTEXT pe a1.ro! Rusescu, o “viteza” sub nationala

Golgeterul Romaniei, Raul Rusescu, n-a fost convocat de Victor Piturca pentru meciul de pregatire cu Belgia. Selectionerul a fost nemultumit de prestatia atacantului din dubla cu Andorra si Estonia, pe care-l considera prea lent pentru proiectul sau.

Raul Rusescu marcheaza pe banda rulanta la Steaua, dar asta nu-i asigura un loc in lotul echipei nationale. Selectionerul l-a vazut la lucru in dubla cu Andorra si Estonia, dar a ramas dezamagit de prestatia atacantului. De-atunci, Raul al Stelei a fost lasat acasa la fiecare actiune a “tricolorilor”.

L-am convocat la meciurile cu Andorra si Estonia, dar nu mi-a placut evolutia sa de-atunci. Asta nu inseamna ca Rusescu nu va mai fi selectionat la echipa nationala”, a declarat Victor Piturca. Nemultumirea selectionerului nu tine de ordin tactic, ci de calitatile fizice ale varfului de 24 de ani.

Antrenorul doreste o nationala rapida, disponibila la contraatacuri in viteza, calitate pe care Rusescu n-o are.

Pentru meciul cu Belgia, Piturca i-a convocat in compartimentul ofensiv pe Bogdan Stancu (13 goluri, Orduspor), Ciprian Marica (6 goluri, Schalke), Gicu Grozav (10 goluri, Petrolul) si Marius Alexe ( 11 goluri, Dinamo), fotbalisti care au marcat impreuna 40 de goluri in 2012.

Ca o comparatie, Rusescu a punctat de 22 de ori in sezonul actual.

Meciul Romania-Belgia se va disputa miercuri, de la 21:00, si va fi transmis in direct de Antena 1 si liveVIDEO si liveTEXT de a1.ro.

10 milioane de dolari vor fi confiscati in “Dosarul Transferurilor”... VIDEO! Lionel Messi, cu pusca la gat la sosirea in Arabia Saudita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x