Antena Căutare

Romania, campioana europeana la canotaj in proba de dublu rame fara carmaci feminin

Echipajul feminin de dublu rame fara carmaci al Romaniei, format din Camelia Lupascu si Nicoleta Albu, a castigat, duminica, medalia de aur, la Campionatele Europene de canotaj care se desfasoara in Bulgaria, la Plovdiv.

Camelia Lupascu si Nicoleta Albu au condus cursa de la inceput pana la sfarsit si au incheiat cei 2000 de metri cu timpul de 7:29.22.

Medalia de argint a fost castigata de echipajul din Belarus (7:31.50 minute), iar podiumul a fost completat de Italia (7:37.79 minute).

Pentru Lupascu si Albu, este cel de-al treilea titlu continental consecutiv, dupa cele obtinute in 2009 la Brest (Belarus) si in 2010 la Montemor-o-Velho (Portugalia). Totodata, Romania a cucerit pentru a patra oara la rand medalia de aur a probei, o serie inceputa in 2008, la Marathon (Grecia), de echipajul format din Georgeta Damian-Andrunache si Viorica Susanu.

In finalele de duminica vor mai luat startul alte patru echipaje romanesti, doua feminine si doua masculine

Obiectivul delegatiei Romaniei la Campionatele Europene de la Plovdiv este castigarea a una sau doua medalii si o clasare pe locurile 4-6.

sursa: antena3

foto: gsp.ro

Floyd Mayweather a revenit in ring cu o victorie controversata... Gigi Becali despre Chiriches: "Daca accepta sa joace, are ceva la bibilica"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x