Antena Căutare

România – Germania 0-3 la Campionatele Europene. Româncele au pierdut finala, care a fost live pe AntenaPlay

România – Germania 0-3 a fost LIVE VIDEO exclusiv în AntenaPLAY, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă. Tricolorele au fost învinse şi se întorc acasă cu medaliile de argint.

România – Germania 0-3 la Campionatele Europene. Româncele au pierdut finala, care a fost live pe AntenaPlay Galerie
România – Germania 0-3 la Campionatele Europene. Româncele au pierdut finala, care a fost live pe AntenaPlay | Profimedia

Selecţionata feminină a României a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-0, duminică, în finala Campionatelor Europene de tenis de masă pe echipe de la Malmo (Suedia).

România – Germania 0-3 la Campionatele Europene. Echipa feminină de tenis de masă a României a fost învinsă

Elizabeta Samara a fost învinsă de Xiaona Shan cu 3-0 (11-6, 11-8, 11-8), Bernadette Szocs a fost întrecută de Ying Han cu 3-1 (14-16, 11-8, 11-8, 12-10), iar Nina Mittelham a dispus de Andreea Dragoman cu 3-2 (5-11, 11-9, 8-11, 11-6, 12-10), după ce românca a ratat două mingi de meci, potrivit as.ro.

Naţionala feminină era vicecampioana europeană, obţinând medaliile de argint în 2021, la Cluj-Napoca.

Echipa feminină de tenis de masă a României a fost învinsă, duminică, de Germania, scor 3-0, în finala Campionatuluii European de la Malmo. Naţionala a obţinut argintul şi în 2021, la Cluj-Napoca. Germania a câştigat aurul continental şi a obţinut calificarea la JO de la Paris.

România s-a calificat în finală după ce a învins Franţa, cu scorul de 3-1. De cealaltă parte, Germania s-a calificat în finală după ce a câştigat partida cu Portugalia cu scorul de 3-0. Bernadette Szocs, liderul echipei României, a dat semnalui de mobilizare înaintea finalei. „Bernie” vrea să câştige aurul şi să se califice cu România la Jocurile Olimpice de la Paris.

Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elena Zaharia şi antrenorii Viorel Filimon, Mihaela Şteff au ţinut echipa României în topul continental.

“În ciuda scorului finalei, România - Germania 0-3, tricolorele au luptat, ne-au oferit noi momente de mândrie şi de tenis de masă de calitate, în Malmo Arena, unde au urcat pe a doua treaptă a podiumului, la finalul zilelor în care au avansat treptat, din grupe până în ultimul act. Elizabeta Samara, Bernadette Szocs şi Andreea Dragoman ne-au făcut să visăm la revenirea titlului european în România, însă momentele cheie şi ultimul cuvânt le-au aparţinut adversarelor”, notează FR Tenis de masă în social media.

Desfăşurarea finalei România - Germania 0-3

Elizabeta Samara - Xiaona Shan 0-3 (6-11, 8-11, 8-11)

Bernadette Szocs - Ying Han 1-3 (16-14, 8-11, 8-11, 10-12)

Andreea Dragoman - Nina Mittelham 2-3 (11-5, 9-11, 11-8, 6-11, 10-12)

La Campionatul European de la Malmo, România a trecut în grupe de Slovenia şi Croaţia, cu 3-0, în optimi de Serbia, scor 3-1, în sferturi de Spania, scor 3-2, iar în semifinale de Franţa, scor 3-1.

„A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta. Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală.

Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul.

Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul.”, a declarat Bernadette Szocs.

Bernadette Szocs a adus victoria, în ultimul meci, contra franţuzoaicei Jia Nan Yuan.

Bernadette Szocs a deschis „balul” în semifinala cu Franţa. „Bernie” a învins-o cu scorul de 3-1 pe Prithika Pavade.

Ulterior, Eliza Samara a pierdut confruntarea cu Jia Nan Yuan, iar Franţa a egalat la general. Adina Diaconu a dus România din nou în avantaj, după ce a învins-o Audrey Zarif cu scorul de 3-0.

Bernadette Szocs a jucat din nou pentru România şi a învins-o pe Jia Nan Yuan. Meciul a avut momente dramatice pe final, după ce „Bernie” a ratat patru mingi de meci.

Imediat după ce meciul a fost câştigat, iar România s-a calificat în finală, jucătoarele au avut o explozie de bucurie. Bernadette Szocs a mers să le îmbrăţişeze pe celelalte coechipiere, cât şi pe antrenorul Andrei Filimon.

România – Germania LIVE VIDEO | Tamara Boros vrea revanşa după înfrângerea de la Jocurile Europene: „Ne doream acest due... Simona Halep cere despăgubiri usturătoare firmei din cauza căreia s-a dopat. Suma amețitoare solicitată de sportiva noas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x