Antena Căutare

"Tricolorii" incep campania de calificare la Campionatul Mondial din Brazilia 2014! Estonia - Romania, astazi de la ora 21:00

Nationala debuteaza, astazi, in preliminariile pentru Mondialul de fotbal din 2014 impotriva Estoniei, intr-o partida care incepe la ora 21.00. Tricolorii vor incerca sa obtina o victorie la Tallin, cu una dintre revelatiile preliminariilor pentru Euro 2012, care sa le dea aripi in noua campanile de calificare.

Victor Piturca s-a decis asupra primului “11” oamenilor din camp cu care va porni spre Campionatul Mondial din 2014, insa dilema portarului ii da inca batai de cap. Lobont, Tatarusanu sau Pantilomon, care dintre ei va sta intre buturi?

"Suntem concentrati pe meciul de vineri, in care avem nevoie de un rezultat bun, care sa creeze pentru mai departe o atmosfera favorabila. Va fi dificil, dar vom face tot ce trebuie pentru a obtine primele trei puncte in aceasta campanie. Olanda si Turcia raman principalele favorite, noi cu Estonia si Ungaria vom fi outsideri. Cred ca Estonia va fi un advesar dificil prin prisma grupului" - Victor Piturca, citat de gsp.

"Avem asteptari rezonabile. Totul incepe de la linia de start, nu exista garantii in fotbal. Nu este o cursa in care cel mai bun castiga intotdeauna. Depinde de forma de moment, de ziua pe care o prinzi. Vrem sa jucam un fotbal de calitate. Ca asta nu garanteaza mereu un rezultat pe masura, se intampla adesea in fotbal. Nu trebuie sa fim nici prea increzatori si optimisti, toata lumea are sanse. Romania este o echipa mult mai agresiva si mai puternica decat Polonia (n.r. - ultimul adversar al nationalei Estoniei, care a castigat cu 1-0 amicalul din 15 august). Oricum, nimic nu este imposibil, trebuie sa profitam de oportunitatile pe care le vom avea", a declarat selectionerul Estoniei, Tarmo Ruutli, citat de Mediafax.

Echipe probabile:

ESTONIA: Pareiko – Rahn, Klavan, Jaager, Teniste – Dimitrijev, Vasiljev – Puri, Ojamaa, Kink - Oper

ROMANIA: Pantilimon – Matel, Chiriches, Goian, Rat – Bourceanu, C. Lazar – C. Tanase, Grozav, Torje - Marica

Romania face parte din grupa D, alaturi de Olanda, Turcia, Ungaria, Estonia si Andorra


Programul meciurilor din Grupa D

Estonia - Romania (21:00)

Olanda - Turcia (21:30)

Andorra - Hungary (21:30)

Prima confruntare de pe teren propriu contand pentru Preliminariile Campionatului Mondial 2014, dintre Romania si Andorra se va disputa pe "National Arena" si va fi transmisa in exclusivitate, marti, 11 septembrie, de la ora 20:30, de catre Antena 1, iar pe internet va putea fi urmarit liveVIDEO-Text pe A1.ro. Pentru a vizualiza meciul Romania - Andorra liveVIDEO online in conditii optime, suporterii din afara Romaniei trebuie sa se aboneze la serviciul fastdownload al www.a1.ro (click aici)

Presedintele Federatiei de Fotbal din Estonia poarta cojoc si blugi rupti!... Novak Djokovic vs David Ferrer, prima semifinala la US Open!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x