Antena Căutare

România întâlneşte Norvegia, astăzi, în preliminariile Euro-2020; Peste 30.000 de copii vor asista la meci

Reprezentativa României întâlneşte selecţionata Norvegiei, astăzi, în al şaptelea meci din preliminariile Euro-2020. Peste 30.000 de copii vor asista la meciul de pe Arena Naţională.

Reprezentativa României întâlneşte selecţionata Norvegiei, astăzi, în al şaptelea meci din preliminariile Euro-2020. Peste 30.000 de copii vor asista la meciul de pe Arena Naţională.

În Grupa F sunt programate marţi, următoarele partide: România – Norvegia, Suedia – Spania, Insulele Feroe – Malta.

Înaintea acestor meciuri, clasamentul grupei F este următorul: 1. Spania – 19 puncte, 2. Suedia – 14 puncte, 3. România – 13 puncte, 4. Norvegia – 10 puncte, 5. Malta – 3 puncte, 6. Insulele Feroe – niciun punct.

Pentru meciul cu Norvegia, selecţionerul Cosmin Contra nu poate conta pe serviciile lui Dragoş Grigore şi Vlad Chiricheş, accidentaţi, astfel că în locul lor au fost convocaţi Iulian Cristea şi Andrei Burcă.

30.038 de copii sub 14 ani şi însoţitori vor fi prezenţi pe Arena Naţională.

Recordul UEFA all-time la o astfel de partidă, cu spectatori exclusiv copii, este de 22.000 de fani (Partizan-Alkmaar, septembrie 2019, grupele Europa League).

Meciul România-Norvegia va fi arbitrat de o brigadă scoţiană.

La centru va fi Bobby Madden, ajutat de David Roome şi Sean Carr, în timp ce al patrulea oficial va fi Nicolas Walsh. Observator de arbitri va fi austriacul Robert Sedlacek.

Bobby Madden (40 ani) este arbitru FIFA din 2010, cu partide oficiate în Liga Campionilor inclusiv în acest sezon. Este cunoscut românilor pentru că a condus două dintre partidele din grupă ale României U21 la Campionatul European din această vară.

La Euro U21, Madden a condus România – Croaţia 4-1, partidă în care a acordat penalty la 0-0 pentru România şi gol de 4-1, ambele în urma consultării sistemului VAR.

Tot el a condus România – Franţa 0-0, ultima partidă din grupă, care a adus calificarea în semifinalele Euro şi, implicit, calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020.

Pentru acest meci, programul trenurilor de metrou va fi prelungit marţi.

"Ministerul Transporturilor şi Metrorex, alături de Federaţia Română de Fotbal, vin în sprijinul publicului participant la partida de fotbal dintre selecţionatele României şi Norvegiei, ce se va desfăşura pe Arena Naţională şi anunţă că marţi, 15 octombrie 2019, trenurile vor circula, pe toate magistralele de metrou, după un program prelungit cu o oră. Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00:30 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3, respectiv la ora 00:45 pe Magistrala 4. Intervalul de circulaţie între trenuri va fi de aproximativ 10-12 minute. Partida de fotbal ce se va desfăşura în data de 15 octombrie 2019 este un eveniment de interes public şi de importanţă naţională pentru calificarea la EURO 2020”, se arată într-un comunicat.

De asemenea, Primăria Municipilui Bucureşti a anunţat că, după ce a fost prelungit programul trenurilor de metrou, acelaşi lucru se va întâmpla şi cu mai multe linii de transport în comun.

Astfel Societatea de Transport Bucureşti va prelungi, după ora 23:30, programul de circulaţie al liniilor adiacente Arenei Naţionale respectiv 1, 10, 40, 46, 86, 90, 101, 102, 104, 311, 330 şi 335.

Totodată, autorităţile au decis ca, în funcţie de numărul suporterilor, să restricţioneze progresiv traficul rutier pe Bulevardul Pierre de Coubertin, tronsonul cuprins între Strada Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion, precum şi pe Bulevardul Basarabia, tronsonul cuprins între Şoseaua Mihai Bravu şi Bulevardul Chişinău.

Ca urmare, STB va modifica circulaţia mijloacelor de transport din zonă, sub coordonarea agenţilor de la Brigada Rutieră, astfel:

Linia 40 va funcţiona pe traseul de bază între „Piaţa Sf. Vineri” şi intersecţia Calea Călăraşilor/ Str. Traian, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Traian, Bd. Ferdinand, Şos. Pantelimon, Bd. Chişinău, Bd. Basarabia, apoi traseul actual.

Liniile 86 şi 90 vor funcţiona pe traseul de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Valea Argeşului” şi intersecţia Str. Vatra Luminoasă/Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat în ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, până la Depoul Vatra Luminoasă, unde vor întoarce în incinta acestuia.

Linia 143 va funcţiona pe traseul de bază între terminalul „Bucur Obor” şi intersecţia Str. Baicului/ Şos. Pantelimon, apoi pe un traseu modificat prin Şos. Pantelimon, Bd. Ferdinand, Bd. Gării Obor, până la terminalul „Baicului” (linii 69, 86, 682), cu întoarcere prin Str. Baicului, Str. Paharnicul Turturea, de unde intră în traseul actual.

Pe traseul modificat, autobuzele vor opri pe Şos. Pantelimon, comun cu cele ale liniei 101, respectiv pe Bd. Gării Obor, cu cele ale liniilor 69 şi 85.

Ca şi la partida cu Spania din septembrie, va fi organizată o vizionare publică, în acelaşi loc din Bucureşti: Parcul Mihai I, cu intrare prin Bulevardul Charles de Gaulle.

Acolo este organizată “Peluza Herăstrău”! Intrarea este liberă! Meciul va fi proiectat pe un ecran de 12 metri X 7 metri!

Sursa : news.ro

Cristiano Ronaldo a marcat golul 700 al carierei... Jucătorii Turciei au făcut din nou salutul militar la meciul cu Franţa; Senol Gunes: Este un gest de susţinere pentru mi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x