Antena Căutare

Victorie superbă pentru România la Campionatul European de handbal feminin! România învinge Spania după o luptă extrem de grea

După o luptă extrem de grea, naţionala feminină de handbal a României a obținut victorie și două puncte extrem de importante! Care au fost cuvintele antrenorului lor, Ambros Martin, pentru a le determina să câștige:

După o luptă extrem de grea, naţionala feminină de handbal a României a obținut victorie și două puncte extrem de importante! Care au fost cuvintele antrenorului lor, Ambros Martin, pentru a le determina să câștige:

România - Spania 27-25. Debutul de meci a fost catastrofal pentru România, care avea un singur gol marcat după aproape 14 minute de joc şi era condusă cu 6-1. Româncele care au comis enorm de multe greşeli, unele de debutante, au început cursa de urmărire şi la pauză ibericele aveau doar două goluri în plus, 12-10.

Ambros Martin a dezvăluit, la finalul partidei, ce le-a spus jucătoarelor în momentul când Spania defila.

"Un sentiment foarte plăcut. Fetele din Spania ne-au arătat de ce li se spune 'luptătoarele'. Ne-am luptat cu ele, ne-am luptat pentru obiectivele noastre. Am ieșit dintr-o situație foarte dificilă. A fost extraordinar să văd spiritul echipei.
Le-am zis fetelor să fie calme și să aibă încredere. Suntem buni când jucăm relaxați, toată lumea a văzut asta. Acum, când obiectivul e aproape, avem emoții mari și asta se vede în jocul nostru. Avem totul în mâinile noastre. Am făcut o treabă foarte bună în prima faza a grupelor, ne-am câștigat dreptul de a depinde numai de noi", a spus Ambros Martin, conform sport.ro.

Pentru România urmează partida de miercuri cu Ungaria, ce este decisivă pentru calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal.

"Jucăm să batem Ungaria, nu vrem să facem egal. Trebuie să jucăm, să pregătim echipa, nu să ne gândim la rezultate. Trebuie să fim noi înșine, să jucăm cum știm noi, să știm că va fi foarte, foarte greu pentru că Ungaria are un stil apropiat de cel al Spaniei. E un meci special pentru ca sunt două puncte foarte importante, luptăm să le luam, nu vorbesc de altfel de rivalitate. Din punct de vedere fizic, nu suntem la nivelul unguroaicelor în acest moment pentru că am jucat în seara asta (n.r. - marți)", a spus Ambros Martin.

România - Ungaria se joacă miercuri, de la ora 19:00, spune digisport.ro

Campionul nostru e tătic! Lucian Bute a postat o poză cu cel mai nou membru al familiei sale!... A murit electrocutată din cauza telefonului mobil lăsat la încărcat! Avea doar 15 ani și era campioană națională la arte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x