Antena Căutare

România - Norvegia, scor 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live și exclusiv în AntenaPLAY

România - Norvegia, scor 3-0. România a jucat meciul decisiv cu Norvegia, pentru calificarea în optimile Campioanatelor Europene de tenis de masă. Duelul a fost transmis live și exclusiv în AntenaPLAY.

România - Norvegia, scor 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live și exclusiv în AntenaPLAY-. Galerie
România - Norvegia, scor 3-0 la Campionatele Europene de tenis de masă. Partida a fost live și exclusiv în AntenaPLAY-. | Captură AntenaPLAY

România a învins cu 3-0, după ce Eduard Ionescu, Ovidiu Ionescu şi Teodor Istrate au câştigat duelurile cu norvegienii, potrivit as.ro. Astfel, „tricolorii” au obţinut calificarea în optimile Campionatelor Europene de tenis de masă.

România şi Norvegia au pierdut primul meci disputat în Grupa G de la Malmo, fiind învinse de Anglia, cu 3-2, respectiv 3-1. Britanicii şi-au asigurat astfel câştigarea grupei, potrivit as.ro.

Citește și: România - Anglia, scor 2-3 la Campionatele Europene de tenis de masă. Meciul a fost în AntenaPLAY. Tricolorii au condus cu 2-0

Ce s-a văzut la meciul dintre România și Norvegia la Campionatele Europene de tenis de masă

Ovidiu Ionescu, Eduard Ionescu, Hunor Szocs, Andrei Istrate și Iulian Chirița au fost „tricolorii” care au sperat la o victorie cu Norvegia.

Eduard Ionescu s-a impus în cinci seturi în faţa lui Borgar Haug, scor 3-2 (11-6, 8-11, 8-11, 11-9, 11-6), Ovidiu Ionescu s-a impus cu 3-0 (11-9, 11-8, 11-8) în faţa lui Khai Noah Lam, în timp ce Teodor Istrate l-a învins pe Alexander Fransson cu 3-0 (11-3, 11-7, 11-8), potrivit as.ro.

Meciul a fost deschis de Eduard Ionescu și Borgar Haug. „Tricolorul” a câştigat în partida cu jucătorul norvegian, după ce s-a impus în decisiv cu 11-6. România a condus cu 1-0 Norvegia.

Următorul meci s-a jucat între Ovidiu Ionescu și Khai Noah Lam. Românul a câştigat meciul cu norvegianul după ce s-a impus cu 11-8 în setul al treilea şi a obţinut a doua victorie în faţa țării adverse.

Teodor Istrate a câştigat şi setul al treilea şi a obţinut victoria decisivă care trimite „tricolorii” în optimile de finală.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și: România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă

Cine este Mara Gae românca devenită campioană la US Open. Ce a mărturisit despre performanța sa, la doar 17 ani... Simona Halep, suspendare de 4 ani din tenis, în urma acuzației de dopaj cu o substanță interzisă. Decizia nu este defini...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x