Antena Căutare

România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă

România a câștigat în fața Sloveniei la scor 3-0, în al doilea meci al Grupei B a Campionatelor Europene de tenis de masă.

romania la tenisul de masa feminin Galerie
România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă | Profimedia / Hepta

Meciul de la Malmo a fost transmis exclusiv în AntenaPLAY. În perioada 10-17 septembrie, la Malmo, au loc campionatele Europene de tenis de masă.

Citește și: România - Anglia, scor 2-3 la Campionatele Europene de tenis de masă. Meciul a fost în AntenaPLAY. Tricolorii au condus cu 2-0

România – Slovenia 3-0, exclusiv în AntenaPLAY. Româncele nu au pierdut niciun set în fața slovenelor la tenisul de masă

În primul meci de la Malmo, România a învins Croația, cu 3-0, după victoriile obținute de Bernadette Szocs, Eliza Samara și Andreea Dragoman. Un succes cu Slovenia ne aduce câștigarea grupei și calificarea automată în optimile competiției, scrie AS.ro.

Pe ultima sută de metri, Andreea Dragoman a câştigat meciul cu Sara Tokic, după ce a obținut setul al treilea cu 11-7, iar România a obţinut calificarea în optimi.

Ordinea meciurilor

  • Ana Tofant – Eliza Samara
  • Katarina Strazar – Bernadette Szocs
  • Sara Tokic – Andreea Dragoman

Bernadette Szocs – Mateja Jeger Majstorovic 3-0 (11-8, 11-9, 11-7), Elizabeta Samara – Hana Arapovic 3-2 (11-7, 5-11, 8-11, 11-7, 11-8) și Andreea Dragoman – Lea Rakovac 3-0 (11-6, 11-8, 11-8) au fost partidele care ne-au adus primul succes din Suedia.

Miza de la Campionatele Europene este una uriașă pentru fetele noastre. Tricolorele nu se gândesc decât la medalia de aur care, pe lângă performanța în sine, aduce și calificarea echipei la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, mai notează Antena Sport.

„La acest Campionat European mă gândesc doar la aur, pentru că este cel care ne duce la Jocurile Olimpice de la Paris”, a spus Elizabeta Samara, înainte de startul competiției.

România - Kosovo, liveVIDEO pe Antena 1 și AntenaPLAY, marți, ora 21:45

Naţionala României întâlnește Kosovo, marţi, de la 21:45, live VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, într-un meci vital pentru calificarea la Campionatul European din 2024.

Selecționata antrenată de Edi Iordănescu se pregătește de etapa a șasea din campania de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii pot obține cel de-al treilea succes din preliminarii ce le-ar asigura un avantaj de cel puţin un punct în faţa Israelului, înaintea meciurilor din luna octombrie.

Citește și: AntenaPLAY îți aduce sport din plin în septembrie! România – Kosovo, Campionatele Europene de tenis de masă și lupta lui Badr Hari

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

România - Anglia, scor 2-3 la Campionatele Europene de tenis de masă. Meciul a fost în AntenaPLAY. Tricolorii au condus ... Dezbaterea stârnită de o învățătoare la început de an școlar. Ce spune despre practica de a oferi cadouri elevilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x