Antena Căutare

Romania - Spania 0-4 \ Tricolorele, prea mici pentru un razboi atat de mare

Selectionata de fotbal feminin a romaniei a pierdut meciul cu Spania contand pentru preliminariile Campionatului European de Fotbal din 2013.

La Buftea, intr-o atmosfera desprinsa din poeziile lui Bacovia, nationala de fotbal feminin a Romaniei a primit vizita reprezentativei similare a Spaniei.

Ibericele au trecut fara probleme de elevele Mariei Delicoiu, avand in Adriana un veritabil playmaker ce a hartuit constant apararea condusa de Olivia Oprea. Scorul a fost deschis de Bermudez cu un sut pe care ar fi invidiosi si atacantii din prima liga din Romania: bolta cu exteriorul la coltul lung ce a surprinsa pe portarita Mirela Ganea.

Borquete a reusit o dubla in repriza secunda, iar Adriana, cea cu pasele decisive, si-a trecut numele pe lista marcatorilor in minutul 83.

De partea cealalta, la romance am putea remarca doar loviturile libere stereotipe executate de capitanul Florentina Spanu. Putin pentru a spera la un loc secund intr-o grupa cu gigantul Germania si Spania. Ramane sa ne batem cu Elvetia, Kazahstan si Turcia pentru celelalte pozitii. Pe ultima o vom intalni miercuri la Izmir.

Foto: gsp

Real pregateste transferul lui Rooney... Bronz mondial pentru Irina Ciobanu si Bernadette Szocs...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x