Antena Căutare

Romanii promit Iadul pentru Ajax si Inter! Biletele se vand ca painea calda

Cu doua saptamani inaintea confruntarilor cu Ajax Amstedam si Internazionale Milano, suporterii Stelei si cei ai CFR-ului sunt gata sa termine biletele scoase la vanzare. Ros-albastrii au cumparat, deja, 35.000 de bilete pentru returul cu "lancierii" de pe National Arena.

Steaua si CFR Cluj au intrat in linie dreapta pentru meciurile cu Ajax si Inter din Europa League! Antrenorii fac ultimele pregatiri, patronii incearca noi achizitii, iar suporterii cumpara de zor bilete pentru a-si sustine favoritii.

Ros-albastrii au vandut, doar pe internet, aproximativ 35.000 de bilete! Ultimele 15.000 de tichete pentru returul cu echipa olandeza pot fi procurate de la casele din Ghencea si Arena Nationala.

Nici suporterii CFR-ului nu stau cu mainile in san si se prezinta la casele de bilete ale stadionului din Gruia. Fanii clujeni promit Raiul pentru jucatorii lui Paulo Sergio si Iadul pentru Chivu si compania de la Inter.

VIDEO! Mario Balotelli a inscris primul gol in tricoul lui AC Milan... Cupa Davis | Romania-Danemarca 1-0: Marius Copil aduce primul punct pentru tricolori...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x