Antena Căutare

Românul Cătălin Chirilă, favorit la proba de 1000m de la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY

Campionul mondial și european Cătălin Chirilă se numără printre vedetele Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe, ce vor avea loc la Duisburg în perioada 23-27 august. Competiţia e transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Cătălin Chirilă in echipament se bucura de victorie in kaiac-canoe
Probele lui Cătălin Chirilă la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe vor fi transmise exclusiv în AntenaPLAY | Profimedia

Chirilă este favoritul probei de 1000 de metri, unde ajunge în postura de campion european. El a câştigat aurul la întrecerea din 2022 de la Munchen, unde a înregistrat timpul de 3 minute 49 de secunde şi 681/1000.

Chirilă ajunge la Duisburg după Jocurile Europene de la Cracovia. Acolo, a obţinut un argint la proba de 500 metri, care nu este însă proba lui forte. El promite că îşi va lua însă revanşa în Germania, la 1000 de metri, unde se simte în largul său: "Îi aştept pe toţi concurenţii să ne jucăm în curtea mea, cu jucăriile mele", spunea la Cracovia, după cursa de 500 de metri pierdută în faţa lui Martin Fuksa.

Probele lui Cătălin Chirilă la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, transmise exclusiv în AntenaPLAY

Campionatele Mondiale de kaiac-canoe din Duisburg se văd exclusiv în platforma AntenaPLAY în perioada 23-27 august.

Cătălin Chirilă este campion mondial și european C1-1000 m și vicecampion mondial C1-500 m. A participat la Jocurile Olimpice de vară din 2020 în cursa C2-1000m, unde a obținut locul 5.

În 2022, la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe de la Halifax, din Canada, a cucerit prima medalie la canoe pentru România după cinci ani, argint la C1 – 500 m, și primul aur pentru România după 36 de ani la C1 – 1000 m.

Cătălin este favorit la proba de 1000 de metri din cadrul Campionatelor Mondiale de kaiac-canoe. Deși încrezător în aptitudinile sale, românul este de o modestie incredibilă: "Nu mă consider un tip talentat deloc. Mă bazez pe multă muncă. Liberele sunt foarte puține în acest sport. Eu îmi studiez foarte mult adversarii. Noi avem ochiul format și vedem sportivul care trage tare", a spus Cătălin Chirilă exclusiv pentru as.ro.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Vestea neașteptată pe care a primit-o Simona Halep. Fanii s-au bucurat enorm pentru ea: „Te așteptăm”... Cum arată fiica lui Helmut Duckadam. Julianne a intrat la un liceu de sport care poartă numele tatălui ei | Foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x