Antena Căutare

OFICIAL! FCSB și-a aflat adversara din turul II preliminar Europa League! Rivala trupei lui Dică a marcat 10 goluri în turul I

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League! Vicecampioana României va debuta joi, 26 iulie, în turul secund preliminar al Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje. În turul I preliminar, Rudar a trecut în dublă manșă, scor 10-0, de modesta Tre Fiori din San Marino.

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League! Vicecampioana României va debuta joi, 26 iulie, în turul secund preliminar al Europa League contra slovenilor de la Rudar Velenje. În turul I preliminar, Rudar a trecut în dublă manșă, scor 10-0, de modesta Tre Fiori din San Marino.

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League! Pe 12 iulie, Rudar Velenje s-a impus cu 7-0 în manşa tur a dublei cu Tre Fiori. Rudar s-a impus graţie golurilor marcate de Tucic (x2), Radic (x2), Parfitt, Solomun şi Della Valle (autogol). Ieri, în returul din San Marino, Rudar nu a mai forțat și a câștigat cu 3-0. Golurile au fost marcate de Klemen Bolha ’43, Vlatko Simunac ’47 şi Abu Kamara ’71.

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League! Rivala celor de la FCSB se află la cea de-a 6-A prezenţă în Europa, două dintre ele fiind în fosta Cupă Intertoto. De asemenea, Rudar a participat în ediţia 1998/99 a Cupei Cupelor, ultima din istoria competiţiei, datorită câştigării Cupei Sloveniei în 1998. A rămas până azi singurul trofeu al clubului. În precedentele două participări în UEL, formaţia care vine dintr-un oraş de doar 25.000 de locuitori a câştigat o singură dublă, în primul tur preliminar din sezonul 2009/10, împotriva estonilor de la Narva Trans, pe care i-a învins cu 3-0 şi 3-1.

Rudar Velenje - FCSB, turul II preliminar Europa League! Înființată în 1948, Rudar a terminat sezonul trecut pe locul 4 și revine în Europa după 4 ani. În 2014, a părăsit competiţia încă din primul tur, fiind eliminată în urma loviturilor de la 11 metri de albanezii de la Laci.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Rudar Velenje - FCSB, manșa întâi din turul II preliminar al Europa League se va juca joi, 26 iulie, iar returul de la București se va juca pe 2 august. Până la meciul cu Rudar, FCSB va debuta în Liga 1 în noul sezon, sâmbătă, la Giurgiu cu Astra.

Veste cumplită! Un celebru sportiv de doar 25 de ani a murit după ce a fost înjunghiat!... Începe Ediția 101 a Ligii 1 la fotbal! Programul sezonului, favoritele la titlu și cele mai importante transferuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x