Antena Căutare

Ruud Van Nistelrooy, dorit de Stoke City

Bogdan Bara

Atacantul olandez al formatiei Real Madrid, Ruud Van Nistelrooy, a intrat in vederile clubului din prima liga engleza, Stoke City. Oficialii formatiei din Albion sunt dispusi sa plateasca noua milioane de euro si un contract pe o perioada de doi ani si jumatate pentru a-si asigura serviciile olandezului.


Ruud Van Nistelrooy nu pare incantat de un posibil transfer in Premier League, mai ales la o echipa care nu poate emite pretentii nici macar la un loc de Europa League, aflandu-se pe locul 11 in campionat in acest moment.

Chiar si asa, oficialii clubului Stoke City sunt hotarati sa faca tot posibilul pentru a-l aduce pe olandez in Anglia: "Vom face tot ce se poate ca sa-l convingem. Nu putem concura cu granzii, dar avem alte lucruri pe care i le putem oferi", a afirmat presedintele Peter Coates.

Internationalul olandez, in varsta de 33 de ani, se afla in ultimele luni de contract cu Real Madrid, pentru care a marcat 64 de goluri in 96 de partide. Ruud Van Nistelrooy ar putea lua in calcul un eventual transfer in Anglia, si din cauza ca nu prea mai joaca la Real Madrid, ceea ce ar putea pune in pericol prezenta sa la Campionatul Mondial din Africa de Sud.
Kim Clijsters, eliminata in turul 3 la Australian Open... Mutu si-ar putea prelungi contractul cu Fiorentina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x