Căutare Live

S-a decis viitorul lui Constantin Budescu la FCSB ? Cât va mai juca acesta la echipa susținută de Gigi Becali

FCSB este foarte aproape de a se despărți de cel mai important jucător pe care l-a avut în acest sezon de Liga 1. Constantin Budescu, omul care a dus în spate echipa lui Dică în Europa League și în campionat, își petrece ultimele zile la trupa roș-albastră, spune un apropiat al jucătorului.

După ce FCSB a cam ratat al treilea titlul consecutiv din Liga 1, atmosfera în vestiarul bucureștenilor a devenit una extrem de tensionată. Nimeni nu se mai înțelege cu nimeni. Patronul critică antrenorul și jucătorii, antrenorul critică jucătorii, jucătorii sunt acuzați că își ”lucrează” echipa. Totul e un haos general.

Deși a adus multe puncte în acest sezon, Budescu, fostul jucător al Astrei Giurgiu, a fost criticat dur de Gigi Becali, iar viitorul său la actuala vicecampioană este incert.

Dinu Gheorghe, un om care a lucrat mulți ani cu Budescu, spune că acesta nu va mai putea rămâne mult timp la FCSB, chiar dacă, pe termen scurt, părţile implicate în acest conflict vor reuşi să găsească o soluţie pentru a lucra împreună. Fostul oficial de la Rapid, Dinamo şi Astra este de părere că fotbalistul de 29 de ani nu se mai poate schimba la această vârstă, iar rigorile de la actualul său club îl împiedică să se adapteze complet.

”Pe termen scurt, se mai poate lucra cu Budescu, dar pe termen lung, e gata colaborarea. El mai poate juca astea două meciuri, dacă nu îl mai scoate. El vine dintr-un mediu în care rigorile nu erau cele de la FCSB. Dacă toată cariera ai lucrat într-un anumit fel, e greu să te schimbi la 28-29 de ani. Ei ştiau pe cine aduc.

Sunt jucători cărora trebuie să le faci anumite concesii. Budescu este atacant, nu este mijlocaş. Primeşte sarcini în teren pe care nu le poate duce la bun sfârşit. El trebuie să înscrie, nu poate avea alte sarcini”, a spus Dinu Gheorghe, la TV Digi Sport.

Gigi Becali, mai nou fan al FCSB-ului după cedarea atribuțiilor de patron către Vasile Geambazi, a anunțat, după meciul cu Poli Iași, că e dispus să renunțe la Budescu.

”Nu poţi să te duci așa în Liga Campionilor, Tănase se aruncă. Îi văd după față, la TV. Toată lumea e fricoasă, Teixeira e singurul fotbalist. CFR să-mi dea un milion şi-l dau pe Budescu, vorbesc cu ei să nu-mi mai dea trei milioane. Îl dau eu pe un milion!” a spus Becali în urmă cu trei zile.

Cotat la 2.300.000 de euro pe transfermarkt, Budescu a reușit 14 goluriși 12 pase decisive în cele 34 de meciuri oficiale jucate pentru FCSB, de când a ajuns la roș-albaștri

Biletul Zilei 11.05.2018. Cele mai spectaculoase meciuri de vineri ne-au adus profitul... Biletul Zilei 11.08.2018. Patru mari favorite de azi ne aduc un pont bombă!...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri