Antena Căutare

Gigi Becali a explodat după eșecul rușinos suferit de FCSB la Iași. Și-a distrus jucătorii, antrenorul și a anunțat că îl vinde pe Budescu. Alte două vedete de la FCSB sunt OUT!

”Fanul” numărul 1 al celor de la FCSB, Gigi Becali, un om implicat îndeaproape în activitatea echipei patronate de Vasile Geambazi, a digerat greu eșecul rușinos al trupei lui Nicolae Dică, 0-1, cu Poli Iași.

”Fanul” numărul 1 al celor de la FCSB, Gigi Becali, un om implicat îndeaproape în activitatea echipei patronate de Vasile Geambazi, a digerat greu eșecul rușinos al trupei lui Nicolae Dică, 0-1, cu Poli Iași. Becali a explodat după meci, și-a distrus jucătorii, antrenorul și a anunțat că îl vinde pe Budescu la CFR, iar Alibec și Teixeira vor pleca și ei.

Într-o intervenție televizată la un post de sport, Gigi Becali și-a început sarabanda atacurilor cu o mărturisire pe cât de sinceră, pe atât de realistă: ”Am crezut că mă pricep la fotbal. Dar nu e așa. Eu NU AM NICIUN FOTBALIST ADEVĂRAT în teren”.

Apoi, rând pe rând, ”victime” i-au căzut jucătorii titulari de la Iași, neinspiratul ”secund” Nicolae Dică și în final a anunțat că prețul lui Budescu a scăzut de la 3 la 1 milion.

”Ce să mai vorbim. Nu avem valoare, nu avem niciun bărbat în teren! Budescu, marele fotbalist, nu a putut face preluare, Tănase simulează. Man, nimic! CFR nu are valoare, dar are războinici în teren. Nu aveam nevoie de victorie, la 0-0 eram la mâna noastră. Planici la fel, cum să pierzi mingea acolo? De ce să nu fiu mulțumit cu 0-0? Nu ești mulțumit să fii campion? Eram campioni la 0-0.

Nu poţi să te duci așa în Liga Campionilor, Tănase se aruncă. Îi văd după față, la TV. Toată lumea e fricoasă, Teixeira e singurul fotbalist. CFR să-mi dea un milion şi-l dau pe Budescu, vorbesc cu ei să nu-mi mai dea trei milioane. Îl dau eu pe un milion!” a spus Becali la TV Digisport.

În urma unui meci în care nu a jucat absolut nimic, FCSB a pierdut cu Poli Iași, scor 1-0, și a cam spus adio titlului în Liga 1. Elevii lui Dică s-au recunoscut învinși de un gol marcat de fostul lor jucător Andrei Cristea în minutul 89.

Clasament Liga 1 după 8 etape de Playoff:
1. CFR Cluj 44 puncte
2. FCSB 43 puncte
3. CSU Craiova 35 puncte
4. Astra 32 puncte
5. Viitorul 31 puncte
6. Poli Iași 24 puncte

Meciuri rămase de disputat pentru candidatele la titlu: CSU Craiova - FCSB/ Astra - CFR Cluj, etapa a 9-a și FCSB - Astra/CFR Cluj - Viitorul, ultima etapă.

REZULTAT-ȘOC în Liga 1: FCSB se face de râs la Iași și titlul se îndreaptă spre CFR Cluj! Evoluție catastrofală a elevil... FOTO: De la hidrantul lui Rădoi cu Bistrița, la ușa elevilor lui Dică de la Iași! FCSB-iștii și-au descărcat furia pe ve...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x