Antena Căutare

S-a calificat în finală, dar s-a retras din turneu! Konta nu va juca ultimul act la Eastbourne, după ce s-a lovit la cap

Britanica Johanna Konta, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, s-a retras, vineri, din turneul de la Eastbourne înainte de a disputa semifinala cu sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Konta a alunecat şi s-a lovit la spate în finalul partidei câştigate, joi, în faţa liderului WTA, Angelique Kerber, scor 6-3 6-4.

"Am alunecat şi m-am lovit la cap. Sper să-mi revin cât mai repede", a declarat Konta, după ce a reuşit să ducă la bun sfârşit meciul cu Kerber.

Potrivit presei engleze, britanica are probleme la spate şi a decis să nu forţeze înaintea startului turneului de la Wimbledon, programat luni.

După retragerea Johannei Konta, Pliskova este în finală la Eastbourne şi va evolua în ultimul act cu daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 6, sau cu o altă sportivă din Marea Britanie, Heather Watson, locul 126 WTA, beneficiară a unui wild card.

Konta este la Wimbledon pe partea de tablou a Simonei Halep, locul 2 WTA. Ele se pot întâlni în sferturi.

Decizie de ultimă oră luată de şefii lui Inter! Ce se întâmplă cu atacantul George Puşcaş... Veste proastă pentru rapidişti! Planul de reînfiinţare al clubului vişiniu a fost respins...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x