Antena Căutare

Sa fim optimisti? Dimpotriva! Piturca ne spune ca putea fi mult mai rau

Surprinzator sau nu, selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, s-a declarat multumit de rezultatul final al meciului cu Albania, 1-1.

Tehnicianul a spus ca "tricolorii" au avut si noroc la cateva faze si rezultatul ar fi putut fi chiar mai prost, cu toate ca jucatorii nostri au dominat in mare parte a timpului.

"Am alergat dupa egalare aproape tot meciul, am ratat cateva ocazii bune, dar nu am mai avut forta sa marcam al doilea gol. Imi doream 6 puncte din aceste ultime doua meciuri, dar n-a fost sa fie. Pana la urma trebuie sa ne declaram multumiti cu acest rezultat, puteam sa si pierdem. Dintr-o greseala am luat gol, ca si la meciul cu Belarus.

Au fost si multe lucruri bune, au venit jucatori noi care s-au integrat bine. In viitorul apropiat trebuie sa gasim un prim "11" care sa nu ne mai dea emotii. Nu are de ce sa-mi para rau pentru ca am revenit la echipa nationala, stiam la ce ma inham.

Nu mai sint meciuri usoare, echipe precum Bosnia sau Serbia ne-au intrecut de mult", a spus Victor Piturca la finalul meciului, la conferinta de presa.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Kyndall Dykes, "U" Mobitelco Cluj: "Tragedia lui Hardy nu-i va impiedica pe colegii mei sa vina in Romani... Ionut Badea vrea revansa in fata lui Dan Petrescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x