S-a terminat definitiv telenovela ”Alex Băluță la FCSB”. Anunțul ȘOC al celor de la CS ”U” Craiova: ”Începând de azi...”

După o scurtă analiză a fotbaliștilor de valoare din Liga 1 care ar putea juca la actuala echipă a celor de la FCSB, Gigi Becali a ajuns la o concluzie rapidă: ”Alex Băluță este singurul fotbalist din România care poate juca alături de Budescu, Gnohere & co.”

Aseară, imediat după meciul pierdut de FCSB cu Plzen, Becali a dezvăluit care este cea mai mare poftă a sa pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a recunoscut că vrea cu orice preț să-l cumpere pe Alexandru Băluță, de la ”U” Craiova. Șeful roș-albaștrilor spune că a oferit deja două milioane de euro în schimbul lui Băluță, dar oltenii i-au cerut trei milioane.

Astăzi, când toți se așteptau ca oltenii să răspundă ofertei lui Gigi Becali, dinspre Craiova a venit un anunț ȘOC: ”Încheiem orice relații cu FCSB!”

Marcel Popescu, președintele oltenilor, a anunţat că nu au existat şi nici nu vor mai exista pe viitor negocieri cu gruparea roş-albastră. Motivul: felul în care FCSB l-a luat pe tânărul portar Andrei Vlad, în vară.

”Negocieri între Universitatea Craiova şi FCSB nu au existat în cazul Băluţă. Motivul? Maniera în care a fost deturnat Andrei Vlad, care a fost învăţat să notifice intenţia de reziliere unilaterală a contractului.

Văzând că se îngroaşă gluma şi presa spunea că următoare destinaţie este Steaua şi Steaua nega, dar Steaua în timpul ăsta i-a pus preparator fizic. L-a ţinut, din întâmplare, la acelaşi hotel în care am stat noi aseară. Un oltean mort după Universitatea Craiova ne-a spus "domnule, l-au ţinut pe Vlad aici trei săptămâni şi îl luau la antrenament şi nici măcar factura nu au plătit-o. Am încheiat orice relaţii diplomatice cu Steaua", a spus Popescu, la Digisport.

Băluță este unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Acesta are 16 meciuri, 7 goluri și 4 pase de gol pentru ”U” Craiova în acest sezon.

Ultimele știri