Antena Căutare

S-a terminat definitiv telenovela ”Alex Băluță la FCSB”. Anunțul ȘOC al celor de la CS ”U” Craiova: ”Începând de azi...”

După o scurtă analiză a fotbaliștilor de valoare din Liga 1 care ar putea juca la actuala echipă a celor de la FCSB, Gigi Becali a ajuns la o concluzie rapidă: ”Alex Băluță este singurul fotbalist din România care poate juca alături de Budescu, Gnohere & co.”

Aseară, imediat după meciul pierdut de FCSB cu Plzen, Becali a dezvăluit care este cea mai mare poftă a sa pe piața transferurilor. Finanțatorul FCSB a recunoscut că vrea cu orice preț să-l cumpere pe Alexandru Băluță, de la ”U” Craiova. Șeful roș-albaștrilor spune că a oferit deja două milioane de euro în schimbul lui Băluță, dar oltenii i-au cerut trei milioane.

Astăzi, când toți se așteptau ca oltenii să răspundă ofertei lui Gigi Becali, dinspre Craiova a venit un anunț ȘOC: ”Încheiem orice relații cu FCSB!”

Marcel Popescu, președintele oltenilor, a anunţat că nu au existat şi nici nu vor mai exista pe viitor negocieri cu gruparea roş-albastră. Motivul: felul în care FCSB l-a luat pe tânărul portar Andrei Vlad, în vară.

”Negocieri între Universitatea Craiova şi FCSB nu au existat în cazul Băluţă. Motivul? Maniera în care a fost deturnat Andrei Vlad, care a fost învăţat să notifice intenţia de reziliere unilaterală a contractului.

Văzând că se îngroaşă gluma şi presa spunea că următoare destinaţie este Steaua şi Steaua nega, dar Steaua în timpul ăsta i-a pus preparator fizic. L-a ţinut, din întâmplare, la acelaşi hotel în care am stat noi aseară. Un oltean mort după Universitatea Craiova ne-a spus "domnule, l-au ţinut pe Vlad aici trei săptămâni şi îl luau la antrenament şi nici măcar factura nu au plătit-o. Am încheiat orice relaţii diplomatice cu Steaua", a spus Popescu, la Digisport.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

OFICIAL: Simona Halep debutează în forță în sezonul 2018. Adversare redutabile pentru liderul WTA în ianuarie!... De la ”miile de Euro” aruncate de fanii lui Bayern, la capul de porc aruncat asupra lui Figo de catalani! Cele mai şocan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x