Antena Căutare

Safet Susic, selectionerul Bosniei este optimist: "Suntem mai buni decat romanii!"

Selectionerul echipei Bosniei-Hertegovina, Safet Susic, a declarat, joi, ca formatia sa are jucatori mai valorosi decat nationala Romaniei, chiar daca in randul "tricolorilor" va reveni Adrian Mutu, informeaza cotidianul bosniac 24 Sata.

"Nu ma gandesc decat la meciul cu Romania, pe care vreau s-o batem. Iar, daca din diverse motive, nu vom reusi, nu voi fugi de responsabilitate si nici nu voi cauta alibiuri. Romania este o echipa buna, dar nu mai buna decat a noastra. Le-am analizat jocul si am concluzionat ca noi avem jucatori mai valorosi, chiar daca Mutu va reveni la lot. Sunt optimist, avem jucatori in forma buna, precum Pjanic sau Ibisevic. Daca vom castiga la Zenica, mergem apoi la Paris sa ne luptam cu Franta pentru primul loc"


"Am insistat sa nu jucam cu Romania aici. Nu va fi un loc ideal pentru joc, dar speram ca ne va avantaja pe noi. Pana la urma, fotbalul este acelasi, nu stii niciodata care teren e mai potrivit"


"Cu toate acestea, avand in vedere ca jucam acasa si vom avea sprijinul suporterilor nostri, putem invinge"



Jurnalul.ro
Sotia portarului echipei Zenit St. Petersburg a a murit in urma unui accident rutier... Control antidoping inopinat la FC Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x