Antena Căutare

Saint Etienne, eliminata din Cupa Frantei. Banel Nicolita a ratat la loviturile de departajare

Saint Etienne a fost eliminata de Bordeaux "saisprezecimile" Cupei Frantei, dupa ce a pierdut la penaltiuri, scor 2-4. Banel Nicolita a fost titular la "verzi", internationalul roman ratand la loteria penaltiurilor. Scorul a fost 1-1 dupa timpul regulamentar.

Internationalul roman a avut sansa deschiderii scorului in minutul 19, cand a tras putin peste de la marginea careului. Bordeaux a reusit sa deschida scorul prin Jussie in minutul 35 si putea duce scorul la 2-0 in minutul 91, dar portarul Ruffier s-a opus sutului lui Bellion.


In minutul 94, Saint-Etienne a reusit egalarea prin Guilovogui, care a reusit sa strecoare balonul printre picioarele lui Carrasso.

La penalty-uri, "verzii" au inceput dezastruos, ratind primele doua lovituri. Carrasso a parat sutul lui Ebondo, iar mai apoi Banel Nicolita a trimis in transversala, dupa ce il pacalise pe portarul francez. Bordeaux a transformat patru penalty-uri, suficiente pentru a-si asigura calificarea in optimi, scor 4-2.

Rinat Ahmetov a venit in Romania. Patronul lui Sahtior: "Mircea nu este doar antrenorul echipei mele, ci si prieten... Real Madrid - Granada 5-1/ Fara emotii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x