Antena Căutare

Salariul lui Rachita la Petrolul e platit din bani publici. Vezi cat castiga!

Din iarna, managerul Valeriu Rachita spera sa gaseasca un om cu bani multi care sa investeasca la Petrolul, unul dintre brandurile fotbalului romanesc.

Ploiestenii au trei titluri in palmares si sanse mari sa le fie atribuit si cel cucerit de Juventus Bucuresti in 1930, echipa a carei continuatoare este. De asemenea, Petrolul are si doua Cupe ale Romaniei.

Salariul antrenorului, in valoare de 10.000 de euro lunar, e platit de primarie, din bani publici.

Una dintre conditiile ca la Petrolul sa vina cineva cu bani este ca Liviu Luca si Florin Bercea sa iasa din actionariat, iar Primaria Ploiesti sa devina actionar minoritar. "Protocolul cu autoritatile va fi modificat in aceasta iarna. Primaria va ramane actionar minoritar al clubului, iar noi trebuie sa aducem oameni cu bani langa echipa. Am discutat cu actualii actionari Liviu Luca si Florin Bercea si am obtinut acceptul de a face un act aditional care sa cuprinda iesirea lor din actionariat si, implicit, intrarea altor persoane. Sper sa aducem langa echipa un milionar adevarat", a mai spus Rachita in conferinta de presa organizata astazi.

Rachita, 10.000 euro pe luna salariu platit de Primarie

Antrenorul Petrolului explica. "Contractul de asociere intre Petrolul si Primarie are mai multe clauze, intre care si cea conform careia cheltuielile salariale ale jucatorilor si ale staff-ului de la prima si de la a doua echipa sa fie suportate de la bugetul local. Ca manager general, eu am adus peste 400.000 de euro clubului din sponsorizari. Nu mi-am insusit acei bani, pentru ca exista cheltuieli pe care nu le putem deconta catre Primarie si le platim din sponsorizari. Oricum, am avut multe controale, Curtea de Conturi verifica lunar actele pe care le trimitem", a declarat Rachita.

Conform propriei declaratii, Rachita castiga 10.000 de euro pe luna la Petrolul si sustine ca a avut oferta de 20.000 de euro de la alta echipa din Liga 1, dar a preferat sa ramana la Ploiesti.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Stoica revine la Steaua. Vezi pe ce pozitie!... Baschetbalistul Juan Carlos Navarro a devenit cel mai bun marcator din istoria Euroligii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x