Antena Căutare

Sapunaru este campion in Portugalia cu FC Porto!

Cristi Sapunaru este primul fotbalist roman campion in 2011! Cu cinci etape inainte de finalul sezonului, echipa fostului rapidist, FC Porto, are un avans de 16 puncte dupa victoria cu 2-1 obtinuta in deplasare in derby-ul cu Benfica si si-a asigurat matematic cel de-al 25-lea titlu din istorie si al saptelea din ultimii 9 ani.

Noii campioni ai Portugaliei, la care Sapunaru a fost rezerva in meciul de la Lisabona, au fost marcate de Guarin '9 si Hulk '26 din penalty, in timp ce pentru gazde a inscris Saviola, in minutul 17, tot din penalty.

Cu cinci etape inainte de finalul sezonului, FC Porto a acumulat 71 de puncte si nu mai poate fi ajunsa de urmatoarea clasata, Benfica Lisabona, care are 55 de puncte.

FC Porto a obtinut de la inceputul campionatului 23 de victorii, egaland recordul detinut de Benfica din campionatul 1972-1973. De altfel, alb-albastrii sunt neinvinsi de la inceputul sezonului, inregistrand si doua egaluri.

Acesta este titlul cu numarul 25, recordul fiind detinut de Benfica (32). "Dragonii" sunt inca in lupta si pentru Cupa Portugaliei, unde s-au calificat in semifinale. In prima mansa au cedat cu 2-0 pe teren propriu in fata Benficai, iar returul il vor disputa pe Estadio da Luz pe 20 aprilie.

Meciul de duminica a fost marcat de numeroase incidente intre fanii celor doua echipe, mai multi suporteri fiind retinuti de politie.

Citeste si Jurnalul

Foto: abola.pt

Reghecampf este din nou antrenorul Craiovei... Sumi despre Constantin: "Mesteca cinci lame de guma in fiecare dimineata ca sa nu miroasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x