Antena Căutare

Sumi despre Constantin: "Mesteca cinci lame de guma in fiecare dimineata ca sa nu miroasa"

Marius Sumudica, a declarat, duminica, dupa victoria din meciul cu Gaz Metan Medias, scor 2-1, ca fundasul Marius Constantin nu va mai juca niciodata la gruparea giulesteana atata timp cat el se va afla pe banca tehnica.

"Si golan nu e Sumudica, e un jucator care inaintea unui meci din deplasare bea vinul din frigider, din mini-bar. Un jucator care are carnetul suspendat pentru bautura. Un jucator care nu saluta niciodata galeria si fuge imediat la antidoping unde bea cinci beri si fumeaza un pachet de tigari. Un jucator care cand intri la el in camera este fumul de sta bicicleta dreapta fara cric. Si mesteca cinci lame de guma in fiecare dimineata ca sa nu miroasa[...] Cat timp voi fi antrenor, Marius Constantin nu va mai juca niciodata la Rapid", a spus Sumudica.

Tehnicianul rapidist a facut o comparatie cu gestul jucatorului stelist Janos Szekely, care a injurat o persoana din staful medical: "La Steaua am vazut ca numai cand un jucator a facut o remarca la adresa unui om din staf a fost dat afara, ca nu dicteaza nimeni. Sa vedem ce se va intampla in continuare si aici. Fiindca nu pot sa tac si sa inghit la nesfarsit. Regret enorm ca nu am luat o decizie din timp, mai am de invatat".

Citeste si Jurnalul

Foto: Intact Images

Sapunaru este campion in Portugalia cu FC Porto!... Liga Campionilor: Real Madrid si Schalke, ca si calificate in semifinale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x