Antena Căutare

Satul de ratari, Ferguson a decis: “Voi bate eu penalty-urile!”

Enervat la culme de penalty-urile ratate de elevii sai in ultimele meciuri din Premier League, Sir Alex Ferguson a glumit spunand ca va executa chiar el urmatoarea lovitura de pedeapsa a lui United

“Au ratat toti cei desemnati si ma gandesc sa execut chiar eu data viitoare”, a declarat managerul celor de la Manchester conform "The Sun".

Nemultumirea lui Ferguson vine dupa ce Wayne Rooney a irosit sansa marcarii de la punctul cu var in meciul cu Arsenal, incheiat cu scorul de 2-1 pentru Manchester. A fost al patrulea penalty pe care “diavolii rosii” il irosesc in actuala stagiune.

Astfel, Rooney a completat lista ratangiilor de la unsprezce metri din acest sezon, care mai cuprinde nume precum Robin van Persie, Javier “Chicharito” Hernandez sau Nani.

Manchester United a marcat de 26 ori si conduce ierarhia celor mai bune atacuri dupa in primele zece runde disputate in Anglia.

Foto: Hepta

Materazzi, reintalnire cu capul lui Zidane... Infrant de viitorul partener: Tecau si Lindstedt, debut nefericit la Turneul Campionilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x