Scandal in Polonia: Fanii rapidisti au fost impiedicati sa-si sustina echipa

Polonezii au scos astazi in vanzare toate cele 1500 de bilete destinate galeriei rapidiste, motivand ca suporterii ar fi trebuit sa le ridice pana aseara de la case. Giulestenii ar putea evolua fara sprijin din tribune in fata Legiei.


UPDATE 17:00 // Fanii Rapidului au fost opriti la marginea Varsoviei si nu sunt lasati sa intre in oras! Oficialii UEFA au recomandat ca gazdele sa amenajeze un spatiu in care giulestenii sa poata urmari partida, dar polonezii au refuzat.
Pepsi Arena se va umple in aceasta seara pentru prima data de la renovare, toate cele 31.000 de locuri urmand sa fie ocupate. Daca nu se va gasi o solutie, prezenta de pe stadion ar putea fi 100% poloneza!

In semn de protest, George Copos a refuzat sa participe la dineul oficial.

Partida dintre Legia Varsovia si Rapid va avea loc in aceasta seara, de la ora 20:00, si va fi transmisa liveTEXT pe www.a1.ro.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri