Antena Căutare

FOTO ! Vezi cu ce fete au petrecut N'Doye, Fatai si Udoji inainte de meciul cu Rapid

Nelinistea de la echipa lui Ioan Niculae pare departe de a se incheia dupa ce antrenorul Marius Sumudica a fost demis pentru infrangerea din meciul cu Rapid, pierdut de ploiesteni cu 2-3. Conform unor apropriati ai celor 3 jucatori de la Astra, N'Doye, Fatai si Udoji, acestia s-ar fi "antrenat" special inaintea confruntarii din Giulesti, intr-un club din Regie.

Venit in iarna la Astra, fostul dinamovist si-a facut un renume pentru viata sa extrasportiva, iar saptamana trecuta i-a cooptat si pe colegii sai Kehinde Fatai si Shikoze Udoji. Alaturi de acestia doi, N'Doye a petrecut vineri noaptea intr-un club din Bucuresti, dupa care fotbalistii au plecat de acolo alaturi de doua fete.

Sesiunea de "antrenamente" nu s-a incheiat aici si jucatorii antrenati de Sumudica au insistat ca fetele sa se intoarca impreuna cu ei la Ploiesti, Fatai platind taximetristului cursa. Cristina si Nikol, fetele pe care fotbalistii le agatasera in club, au aterizat in apartamentul in care stateau cei trei jucatori straini de la Astra. Daca N'Doye o cunostea de mai multa vreme pe Nikol, Udoji a facut vineri cunostinta cu Cristina. Iar petrecerea in cinci a continuat si dupa jocul pierdut in Giulesti.

"Duminica, dupa meci, am dus doua fete la Ploiesti, pe Republicii...si le-a platit Fatai taxiul", a spus taximetristul.

Facebook-ul a dat-o de gol pe Cristina

Cristina a pastrat tot timpul legatura cu prietenii ei de pe reteaua de socializare Facebook, carora le-a scris ca a ajuns la Ploiesti.

Udoji dat afara de la Astra

Pe langa demiterea lui Sumudica si numarul jucatorilor din lotul Astrei a fost micsorat, printre jucatorii "curatati" fiind si "petrecaretul" Udoji.

VEZI mai jos GALERIA FOTO cu fetele care i-au insotit pe jucatori !

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Scandal in Polonia: Fanii rapidisti au fost impiedicati sa-si sustina echipa... Studiu IRES: "80 la suta dintre romani cred ca exista meciuri trucate in fotbalul nostru!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x