Antena Căutare

Scandal in snooker: Higgins, suspendat pentru luare de mita!

Scotianul John Higgins, numarul unu mondial in snooker, a fost suspendat pe termen nelimitat si nu va mai putea participa la concursurile organizare de Asociatia Mondiala Profesionista de Snooker (WPBSA). Higgins a fost filmat in Ucraina, cand ar fi acceptat 300.000 de euro in schimbul cedarii unor frame-uri in partidele disputate in 2010.

Acuzatiile de mita au aparut in publicatia britanica News of the World. Ieri, cotidianul britanic a publicat un material in care John Higgins si impresarul sau Pat Mooney au fost de acord sa primeasca bani pentru ca Higgins sa cedeze voit cateva frame-uri.

Jucatorul scotian a cazut in capcana unui reporter sub acoperire al ziarului care le-a propus afacerea. Suma de 300.000 de euro ar fi fost primita pentru a pierde niste frame-uri pe durata anului 2010, iar totul a fost inregistrat intr-un material video, publicat de cotidianul britanic.

Conform publicatiei engleze, clipul video a fost realizat in capitala Ucrainei, Kiev, si se intinde pe durata a 10 minute, timp in care Higgins cere detalii despre incasarea sumei de 300.000 de euro pentru a fi acoperit de Fiscul englez.

Barry Hearn, presedintele Asociatiei Mondiale de Snooker a declarat ca Pat Mooney a demisionat din aceasta asociatie, iar Higgins a fost suspendat pe baza probelor video, cu efect imediat pe termen nelimitat.

John Higgins a pierdut meciul din turul doi al Campionatului Mondial cu scorul de 13-11 in fata lui Steve Davis, dupa un meci superb, presarat cu numeroase lovituri spectaculoase.

Sursa: www.jurnalul.ro

Steaua Bucuresti, echipa romaneasca cel mai bine clasata in ierarhia IFFHS... Grigorie, la un pas sa fie batut in vestiar de colegi, dupa derby-ul cu Dinamo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x