Antena Căutare

Scandal monstru la CSA Steaua! Florin Talpan recunoaște că a fost agresat fizic și cere demisia legendei Marius Lăcătuș

Lansat cu surle și trâmbițe, noul proiect al Clubului Sportiv al Armatei, echipa de fotbal ”Steaua București”, se dovedește, treptat, un eșec total. După ce a ratat lamentabil promovarea în Liga a 3-a, fiind umilită de Rapid București, echipa CSA se află într-un plin război intern.

Lansat cu surle și trâmbițe, noul proiect al Clubului Sportiv al Armatei, echipa de fotbal ”Steaua București”, se dovedește, treptat, un eșec total. După ce a ratat promovarea în Liga a 3-a, fiind umilită de Rapid București, echipa CSA se află într-un plin război intern. ”Salvatorul Stelei”, Florin Talpan, se luptă cu toată lumea în acel club.

Juristul CSA Steaua a dezvăluit niște evenimente de-a dreptul incredibile care ar fi avut loc într-o ședință a conducerii clubului din Liga a 4-a. Ducu Petre, fost antrenor de floretă la clubul Armatei, l-ar fi agresat pe colonel sub privirile comandantului Cristian Petrea.

”Doresc să vă spun doar adevărul. Pe data de 21 mai am fost agresat de Ducu Petre într-o şedinţă la care a participat şi domnul comandant Petrea. Domnul Ducu Petre a sărit la mine la bătaie. M-a bruscat în piept şi mi-a rupt cămaşa, pe lângă insultele pe care mi le-a adus. Pe data de 23 mai am depus plângere pentru ultraj împotriva acestui domn, la Parchetul Militar, şi vă spun sincer că nu îl voi ierta.” a spus Florin Talpan pentru fanatik.ro

Florin Talpan, atac și la legenda Lăcătuș: ”Dacă are demnitate, să plece!”

Florin Talpan a declanșat atacuri fără precedent și la adresa băncii tehnice. Acesta îi acuză pe șefii CSA că i-au schimbat contractul “Fiarei” fără știrea lui, iar fostul mare internaţional a scăpat de demitere după ce în angajamentul semnat cu gruparea roş-albaştrilor nu au mai apărut la finalul campionatului trecut clauzele de obiectiv.

”Lăcătuș a rămas antrenor, dar cum a rămas? Cei din conducere, nu ştiu exact cine, dar sper să se afle de către organele abilitate, au adus un alt jurist şi i-au scos din contractul lui Lăcătuş clauzele sale de obiectiv. Vă daţi seama ce a putut să se întâmple la clubul Steaua? Mai bine spus i-au shimbat contractul. Acest lucru a făcut ca Marius Lăcătuş să scape de demitere, dar eu îi cer acum să plece.

Dacă are demnitate trebuie să plece şi el şi Iovan, dar mai bine spus trebuie să plece toţi cei care aveau obiectiv promovarea! L-au sacrificat pe Ion Ion şi nu este corect. Hai să aflăm adevărul. Hai să vedem ce s-a întâmplat la clubul Steaua. Hai să aflăm de ce Marius Lăcătuş stă mereu doar prin birourile lui Codrin Munteanu? Ce interese are de umblă doar pe acolo?", a precizat Talpan pentru sursa citată.

Cotidianul de casă al celor de la Real Madrid anunță bomba anului: starul lui PSG, la campioana Europei!... Revista presei sportive, 23.08.2018: FCSB și CFR Cluj luptă pentru 20 de milioane de Euro; Mbappe, la un pas de Spania; ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x