Antena Căutare

Împăcare istorică în fotbalul românesc! Gigi Becali și omul numărul 1 de la CSA Steaua, Florin Talpan, au îngropat securea din ”războiul stelelor”

De ani buni, între FCSB și CSA Steaua București se duce un război dur prin tribunale. Gigi Becali a cunoscut eșec după eșec în fața ”atacantului” de bază al Armatei, juristul Florin Talpan. În ultimii ani, finanțatorul FCSB a pierdut aproape tot: nume, siglă, galerie și o bună parte dintre legende

De ani buni, între FCSB și CSA Steaua București se duce un război dur prin tribunale. Gigi Becali a cunoscut eșec după eșec în fața ”atacantului” de bază al Armatei, juristul Florin Talpan. În ultimii ani, finanțatorul FCSB a pierdut aproape tot: nume, siglă, galerie și o bună parte dintre legende.

Cu toate acestea, Gigi Becali a făcut azi un anunț surprinzător și a afirmat că s-a împăcat cu Florin Talpan, juristul celor de la CSA Steaua. Patronul FCSB a dezvăluit că l-a și sunat pe acesta să glumească la adresa echipei de Liga a 4-a.

”M-am împăcat cu Talpan, vorbesc cu el. L-am sunat de vreo 2-3 ori ca să glumesc cu el, să-l tachinez. Atunci când era cu Rapidul. De ce să nu îmi răspundă? L-am sunat să-l felicit pentru că a fost pe locul 2. El ce să zică? Acum mi-am dat seama că e un om cuminte, un om bun, și-a făcut și el datoria. Pentru ce să fiu supărat pe el?

Se plângea și el. Acum nu-l mai sun. Mi-a zis că merge și la biserică, asta m-a impresionat. Sunt prieten cu el pentru lucrul ăsta”, a zis Gigi Becali, conform gsp.ro

De-a lungul timpului, Gigi Becali și-a făcut o obișnuință din a se împrieteni cu ”dușmanii”, fie ei din fotbal sau din viața de zi cu zi. Omul care urăște Steaua din tot sufletul, Marius Șumudică, este acum cel mai bun prieten al patronului FCSB.

Gest uriaș din partea FIFA pentru copiii blocați în peștera din Thailanda. Mesajul președintelui Gianni Infantino... UNA PE ZI! Claudia o trădează pe Napoli: ”Dacă Ronaldo vine la Juventus, mă mut la Torino!”. Iată ce fană hot va avea po...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x