Antena Căutare

Scandalul arbitrajului provoaca frisoane in Liga a doua! Presedintele Severinului: "Nu stiu, nu cunosc, noi nu suntem implicati in nimic"

Gheorghe Fratica, presedintele lui Gaz Metan CFR Severin, a intervenit la o emisiune radiofonica si a declarat ca nu e la curent cu scandalul ce a izbucnit astazi in interiorul CCA. In momentul in care a aflat despre ce e vorba, prima lui reactie a fost de detasare.

Nu cunosc, noi suntem prea mici pentru a intra in jocuri de culise, este cea mai proasta stire pe care o puteam auzi" si-a inceput discursul presedintele celor de la Gaz Metan Severin, uitand meciul cu FC Bihor din ultima etapa a campionatului trecut, cand a pus umarul la promovarea oradenilor.

Mai mult, Gheorghe Fratica a spus ca nu sunt motive ca echipa lui sa fie suspectata (desi nimeni nu insinuase acest lucru) pentru ca in sezonul anterior a avut parte de arbitraje potrivnice: „si noi am fost suparati pe anumite rezultate, nu ne-am dus in zona respectiva, nu am fost la arbitrii, nu ne asteptam la asa ceva."

Foto: gsp

Argesul invinge cu 2 oameni mai putini, Delta Tulcea, lider in Est. Vezi toate rezultatele din Liga a doua!... Marian Iancu: "Se va dovedi ca a fost coruptie pe finalul campionatului trecut"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x