Scenarii UEFA: Finala Ligii Campionilor la 29 august, cea a Ligii Europa, la 26 august

Comitetul Executiv al UEFA se va reuni, joi, prin videoconferinţă, urmând să fie discutate cele mai recente detalii legate de impactul pandemiei de coronavirus asupra fotbalului european. Şedinţa va avea loc la două zile după o sesiune de informare pentru secretarii generali ai celor 55 de federaţii membre UEFA, programată marţi.

Potricit BBC, forul european intenţionează să stabilească 29 august şi 26 august ca date pentru finala Ligii Campionilor, respectiv Ligii Europa. Aceste meciuri ar urma să aibă loc în oraşele stabilite iniţial, Istanbul, respectiv Gdansk.

UEFA are în vedere două scenarii pentru finalizarea cupelor europene: Meciuri tur-retur până la finală, aşa cum se desfăşoară în mod normal, programate în iulie şi august, sau un turneu de o săptămână, cu partide într-o singură manşă.

UEFA şi Asociaţia Cluburilor Europene (ECA) s-au pus de acord să dea prioritate campionatelor naţionale, suspendate acum din cauza pandemiei de coronavirus.

Astfel, campionatele naţionale se vor încheia în iulie şi vor fi urmate de cupele europene, care se vor finaliza în august, în cazul în care restrângerea cazurilor de Covid-19 va permite reluarea jocurilor, fără spectatori.

Liga Campionilor şi Liga Europa se află acum în faza optimilor de finală, prima competiţie fiind mai avansată, prin faptul că se cunosc patru sfertfinaliste.

Sursa : news.ro

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri